Alege Dubai în 2017: 248€/pers. (zbor din Cluj + hotel 7 nopţi)

dubai

Nouă ni se pare că vara a trecut prea repede. Aşa că deja ne e gândul la anul următor. Am găsit pentru tine o ofertă de nerefuzat în una dintre cele mai dezvoltate metropole ale lumii, incredibilul Dubai. Noi credem că merită să ajungi aici măcar o dată în viaţă. Fie că ai mai fost, fie că e pentru prima dată, noi ne dorim să te inspirăm şi să ai parte de o vacanţă aşa cum ţi-o doreşti.

  • Perioada călătoriei: 3 – 10 iunie 2017
  • Zbor: cu Wizz Air, plecare din Cluj-Napoca
  • Cazare: Al Jawhara Gardens Hotel, 4 stele

ZBOR:

Noi am găsit un preţ foarte bun la Wizz Air în perioada selectată. Pentru 2 persoane, dus-întors la Dubai din Cluj-Napoca, vei plăti numai 258,66€. Aceasta înseamnă că zborul te costă 129,33€/persoană, dus-întors. Pentru aşa o cursă lungă şi aşa o destinaţie, noi credem că nu e rău deloc…

zbor-clj-dwc

Pentru rezervări, accesează site-ul Wizz Air, însă te sfătuim să te grăbeşti, pentru că biletele ieftine se dau repede.

CAZARE:

Am găsit un preţ bun la un hotel de 4 stele, Al Jawhara Gardens Hotel, cotat de Booking.com la 7,8/10, aflat în apropierea mijloacelor de transport în comun, dar şi într-o zonă ideală de shopping. Te costă 237,16€/cameră/7 nopţi. Ceea ce înseamnă 118,58€/persoană/7 nopţi.

hotel

Pentru rezervări, poţi intra aici.

Sau dacă vrei un alt hotel sau într-o altă zonă, poţi intra pe site-ul Momondo şi să alegi ceea ce îţi doreşti.

Prin urmare, preţul de persoană pentru zbor şi cazare 7 nopţi în Dubai în perioada selectată este de 248€, o ofertă tocmai bună pentru plimbăreţi! 🙂


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.
Spune şi prietenilor tăi despre asta:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *