Vara 2017: Cipru – 162€/pers. (zbor din Cluj + hotel 7 nopţi)

cipru

Dacă iubeşti vara, atunci Cipru este alegerea perfectă pentru tine. Deja de la sfârşit de mai aici e atât de cald precum în România prin iulie-august. 😀 Şi pentru că timpul trece repede, îţi prezentăm un pont de vacanţă, pentru vara viitoare, în această frumoasă insulă…

  • Perioada călătoriei: 4 – 11 iunie 2017
  • Zbor: direct, din Cluj-Napoca, cu Blue Air
  • Cazare: Mandalena Hotel Apartments sau Princess Beach Hotel

ZBOR:

Ne-am bucurat extrem de mult la aflarea veştii că Blue Air introduce din anul 2017 zboruri directe între Cluj şi Larnaca. Cipru este o insulă atât de frumoasă! Şi ne-am bucurat şi mai tare când am văzut ce preţuri bune au biletele de avion… Spre exemplu, în perioada 4 – 11 iunie 2017, plăteşti numai 99,96€ pentru 2 persoane, zbor dus-întors, Cluj-Larnaca! 🙂 Prin urmare, de persoană, zborul te costă 49,98€, dus-întors. Pentru rezervarea biletului de avion, accesează site-ul Blue Air, dând click aici.

zbor

CAZARE:

Mandalena Hotel Apartments – 3 stele, localizat în staţiunea Protaras. Preţurile încep de la 224€/cameră. Dacă doreşti să beneficiezi şi de mic dejun, preţul pentru o săptămână este 308€/cameră sau 427€/cameră cu demipensiune. Prin urmare, pentru o persoană, preţul începe de la 112€/cameră/7 nopţi.

hotel-fara-md hotel-cu-md hotel-cu-hb


Pentru rezervarea acestui hotel, click aici.

Sau dacă îţi doreşti să stai la 4 stele, poţi alege hotelul Princess Beach, localizat în Larnaca. Preţul este 532€/cameră (266€/persoană) cu mic dejun inclus.

princess-4-stele

Pentru rezervarea hotelului Princess Beach, click aici.

Dacă îţi doreşti să studiezi oferta completă de hoteluri disponibile, noi îţi recomandăm site-ul Momondo, unde găseşti preţuri super bune. Pentru aceasta, dă click aici: Momondo.ro

Prin urmare, pentru o săptămână în Cipru, preţul la zbor şi cazare 7 nopţi începe de la 162€/persoană.

Spor la rezervat şi vacanţă frumoasă! 🙂


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.
Spune şi prietenilor tăi despre asta:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *