Thailanda la un preţ de necrezut: 526€/pers. (zbor din Budapesta+hotel cu mic dejun)

Thailanda

În căutările noastre, am găsit azi un nou pont pentru Thailanda: 526€/persoană (include zbor din Budapesta şi hotel de 4 stele, 7 nopţi, cu mic dejun)

  • Perioada călătoriei: 17 – 25 octombrie 2016
  • Zbor: din Budapesta, cu escală în Cologne, cu compania Eurowings
  • Hotel: Ramada Phuket Deevana Patong, 4 stele, mic dejun inclus

ZBOR:

Te costă 288 016 Ft pentru 2 persoane zborul dus-întors Budapesta – Phuket, ceea ce înseamnă aproximativ 939€. Prin urmare, preţul de persoană, dus-întors este 469,5€. Pentru mai multe informaţii şi rezervări, poţi accesa aici site-ul companiei aeriene Eurowings.

zbor

CAZARE:

Hotelul propus are 4 stele, este localizat în Phuket la 23 km de aeroport, iar Booking.com îi acordă calificativul “Foarte bine” (scor 8,5/10).

Pentru 7 nopţi de cazare la hotelul Ramada Phuket Deevana Patong vei plăti 112€/cameră cu mic dejun inclus, ceea ce înseamnă că de persoană hotelul te va costa în total 56€. Un preţ extrem de mic pentru un hotel de 4 stele cu mic dejun, 7 nopţi! 😀 Pentru informaţii şi rezervări, click aici. De asemenea, hotelul pune la dispoziţia turiştilor săi facilităţi de transfer contra cost la şi de la aeroport. Dacă eşti interesat, trebuie să iei legătura cu ei.

hotel

Aşadar, zborul dus-întors şi hotelul în Thailanda te costă de persoană astfel:

  • ZBOR: 469,5€
  • HOTEL: 56€ (mic dejun inclus)

⇒ 525,5€/persoană ⇒ aproximativ 526€/persoană.

Pentru o listă completă cu hotelurile disponibile în Phuket, noi îţi recomandăm site-ul Momondo. Găseşti hoteluri pentru toate gusturile şi buzunarele.

Dacă îţi doreşti să mergi la Budapesta cu maşina personală, ai numeroase opţiuni de parcare disponibile în zona aeroportului sau chiar în incinta acestuia. Pentru informaţii şi rezervări, accesează site-ul ParkCloud.

Spor la rezervat şi vacanţă frumoasă! 🙂


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.
Spune şi prietenilor tăi despre asta:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *