City break la Berlin: 73€/pers. (zbor din Bucuresti si 3 nopti de cazare)

minivacanta la Berlin

Ce spui daca luna viitoare incepi mini-vacanta de Sfantul Andrei si 1 decembrie cu cateva zile mai devreme si pleci intr-un city break la Berlin? Daca raspunsul tau e “DA”, am gasit pentru tine un pret nemaipomenit pentru a petrece cateva zile in frumoasa capitala a Germaniei. Si daca inca nu te-am convins, afla ca tot in aceasta perioada vei putea merge si in piata de Craciun de la Berlin, una dintre cele mai  mari ale Europei. Iata propunerea noastra…

CITY BREAK BERLIN: 73€ / PERSOANA
27 – 30 noiembrie, zbor din Bucuresti, cu Ryanair

ZBOR:

Te costa 20€ / persoana / dus-intors un zbor Bucuresti – Berlin.

zbor-ryr

CAZARE:

  • Entree Hotel Karlshorst – hotel localizat in apropierea statiei de tren S-Bahn si evaluat de Tripadvisor la 3/5. Te costa 106€ / camera dubla / 3 nopti. Rezulta ca de persoana vei plati 53€ / 3 nopti.

hotel-berlin

PRET DE PERSOANA CITY BREAK BERLIN: 73€
Zbor: 20€ + Hotel: 53€ = 73€

Vacanta frumoasa! 🙂

Nu in ultimul rand, daca vrei sa primesti toate ponturile de vacante ieftine gasite de noi, te invitam sa te abonezi la pagina noastra de Facebook. O gasesti aici:


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.
Spune şi prietenilor tăi despre asta:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *