City break Madrid: 119€/pers. (zbor + 3 nopti de cazare)

City break Madrid

In luna cadourilor poti face o vizita la Madrid! E un moment numai bun pentru a admira capitala Spaniei in haine de sarbatoare! Perioada e pefecta… il poti intampina acolo pe Mos Nicolae, dar nu uita sa-i lasi adresa de la hotel. 😀 Revenind la lucruri mai serioase, sa stii ca te costa doar 119€ zborul dus – intors si 3 nopti de cazare la un hotel localizat foarte aproape de metrou, cu rating bun, camera dubla si baie privata. Iar daca vrei, poti face si o tura cu Navibus, un autobus ce plimba turistii special pentru a admira decoratiuile de Craciun din pietele spaniole.

CITY BREAK MADRID: 119€ / persoana
5 – 8 decembrie 2016, zbor din Bucuresti

ZBORCAZARE
zdus

zintors

hcomplet

 

Informatii:

ZBOR:

  • 20€ / pers. – zbor Bucuresti – Madrid, cu Ryanair
  • 30€ / pers. – zbor Madrid – Bucuresti, cu Wizz Air
  • TOTAL ZBORURI: 50€ / persoana

HOTEL:

  • Silken Torre Garden – localizat la 200 metri de statia de metrou. Rating Tripadvisor: 4/5. Pret camera dubla: 137€ /3 nopti de cazare ⇒ Pret de persoana: 69€ / 3 nopti de cazare.

PRET DE PERSOANA (include zbor + hotel):

  • Zbor: 50€ + Hotel: 69€ = 119€

Spor la rezervat si vacanta frumoasa! ?


Cauta si rezerva zboruri si cazare:


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.
Ți-a plăcut acest articol? Spune și prietenilor tăi despre el:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *