Minivacanta la Milano: 56€/pers. (zbor + 2 nopti de cazare)

Milano

Daca ti-e dor de o ieseala, insa nu dispui de un buget prea mare, ce parere ai despre o vizita la Milano? Ne-am gandit sa iti facem aceasta propunere pentru data de 24 ianuarie, astfel incat sa poti profita din plin de ziua libera ce o avem. Am inclus plecare din Bucuresti sau Timisoara, aici fiind preturi deosebit de bune la zboruri. Daca alegi plecarea din Timisoara, pentru zbor si 2 nopti de cazare (camera dubla si baie privata) vei plati doar 56€ de persoana, in timp ce pentru plecarea din Bucuresti pretul este tot foarte bun: 64€.

MINIVACANTA LA MILANO: 56€/persoana din Timisoara sau 64€/persoana din Bucuresti
Perioada calatoriei: 24 – 26 ianuarie 2017

ZBOR DIN TIMISOARAZBOR DIN BUCURESTICAZARE
zbtsr
zbbuc1
cazare

 

Informatii de calatorie:

ZBOR:

  • 16€/persoana, dus-intors  – din Timisoara
  • 24€/persoana, dus-intors – din Bucuresti

HOTEL:

  • Hotel Ornato – Gruppo Mini Hotel – localizat la 140 metri de statia de tramvai. Evaluare Tripadvisor: 3.5/5. Pret camera dubla: 80€/2 nopti de cazare ⇒ Pret de persoana: 40€/2 nopti de cazare.

PRET DE PERSOANA (include zbor + hotel):

  • Zbor din Timisoara: 16€ + Hotel: 40€ = 56€
  • Zbor din Bucuresti: 24€ + Hotel: 40€ = 64€

Noi iti uram spor la rezervat si vacanta frumoasa! ?

Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau alte variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.


Cauta alte oferte de zboruri si cazare:


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile in pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.
Ți-a plăcut acest articol? Spune și prietenilor tăi despre el:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *