Weekend prelungit in Valencia: 103€/pers. (zbor + 3 nopti de cazare)

City break Valencia

Ne bucuram ca am gasit azi bilete de avion foarte ieftine spre Valencia, asa ca iti propunem ca in luna ianuarie sa petreci un weekend prelungit in acest oras minunat! Ar fi momentul ideal pentru o vizita la Oceanografic, cel mai mare acvariu din Europa, cu o suprafata de peste 110 000 m² si care adaposteste 45000 de animale din 500 de specii diferite.

Propunerea noastra include doua variante de cazare, astfel incat sa o poti alege pe aceea care corespunde cel mai bine preferintelor si bugetului tau. Ambele presupun camera dubla sau twin si baie privata si au recenzii bune din partea turistilor. Daca doresti, mai poti de asemenea consulta si lista cu alte hoteluri disponibile cu ajutorul butonului albastru din subsolul paginii.

CITY BREAK LA VALENCIA: de la 103€/persoana
27 – 30 ianuarie 2017, zbor din Bucuresti, cu Wizz Air

ZBORCAZARE
zbwzzvlc

VARIANTA 1:

h1vlc

VARIANTA 2:

h2vlc

 

INFORMATII DE CALATORIE:

ZBOR:

  • 57€ / persoana, dus-intors

CAZARE:

  • VARIANTA 1: Hostal On Dormire Valencia – Evaluare Tripadvisor: 3.5/5. Pret camera dubla/twin cu baie privata: 91€ ⇒Pret de persoana: 46€/3 nopti de cazare.

sau

  • VARIANTA 2: Hotel Villacarlos – localizat la 1.5 km de centrul istoric, in apropierea mijloacelor de transport in comun. Rating Tripadvisor: 4/5. Pret camera dubla cu baie privata: 117€/3 nopti ⇒ Pret de persoana: 59€/3 nopti de cazare.

PRET DE PERSOANA (include zbor + cazare):

  • Zbor: 57€ + Cazare varianta 1: 59€ = 103€
  • Zbor: 57€ + Cazare varianta 2: 59€ = 116€

Noi iti uram spor la rezervat si vacanta frumoasa! ?

Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau alte variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.


Cauta alte oferte de zboruri si cazare:


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile in pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.
Ți-a plăcut acest articol? Spune și prietenilor tăi despre el:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *