City break in Napoli + excursie in insula Ischia: 138€/pers. (zbor + 3 nopti de cazare cu mic dejun + feribot)

ischia

Napoli reprezinta un bun punct de plecare pentru a explora una dintre cele mai frumoase regiuni ale Italiei. De aici poti sa ajungi usor in Amalfi, Sorrento sau Positano, precum si in frumoasele insule Capri si Ischia! Nu in ultimul rand, Napoli e locul perfect in care sa aterizezi daca iti doresti sa faci o excursie la Vezuviu sau Pompei.

Propunerea noastra de azi include pe langa zbor si 3 nopti de cazare cu mic dejun in Napoli si taxa de feribot pentru o excursie in insula Ischia, ceea ce ar putea fi ocazia perfecta daca iti doreai o vizita la Castello Aragonese! Mai multe informatii despre acesta gasesti aici.

CITY BREAK NAPOLI + EXCURSIE IN INSULA ISCHIA: 138€/persoana
22 – 25 martie 2017, zbor din Bucuresti, cu Blue Air

ZBORCAZAREFERIBOT
z1
c1
t1

INFORMATII DE CALATORIE:

ZBOR:

  • 50€/persoana, dus-intors (daca se alege la metoda de plata “transfer bancar”)

CAZARE:

  • Hobbit Hotel Melito di Napoli – Evaluare Tripadvisor: 4/5. Pret camera dubla cu baie privata: 120€/3 nopti de cazare ⇒ Pret de persoana: 60€, mic dejun inclus.

FERIBOT:

  • 28€/persoana, dus-intors.

PRET DE PERSOANA (include zbor + cazare + feribot): 138€


ALTE ZBORURI IEFTINE DISPONIBILE:

 9 – 12 martie – 55€

Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau alte variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.


Cauta alte oferte de zboruri si cazare:


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile in pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.
Ți-a plăcut acest articol? Spune și prietenilor tăi despre el:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *