City break in Lisabona: 164€/pers. (zbor + 3 nopti de cazare)

Lisabona

Lisabona, o capitala superba! ? Te invitam sa vizitezi acest oras fascinant intr-un city break la sfarsitul lunii martie! In functie de preferintele si bugetul tau, poti alege dintre doua variante de cazare, ambele cu baie privata si localizate aproape de metrou. Gasesti mai jos toate informatiile de care ai nevoie si butoanele de rezervari.

CITY BREAK IN LISABONA: 164€/persoana
25 – 28 martie 2017, zbor din Bucuresti, cu Wizz Air

ZBORCAZARE
zborotplis303

VARIANTA 1:

cazarelis1

VARIANTA 2:

cazarelis2

INFORMATII DE CALATORIE

ZBOR:

  • 114€/persoana, dus-intors

CAZARE:

  • VARIANTA 1: Estrela dos Anjos Guest House – Evaluare Tripadvisor: 3.5/5. Pret camera twin, baie privata: 99€/3 nopti ⇒ Pret de persoana: 50€
  • VARIANTA 2: Rosa Douro – Evaluare Tripadvisor: 3.5/5. Pret camera tripla, baie privata: 113€/3 nopti ⇒ Pret de persoana: 57€

PRET DE PERSOANA (include zbor + cazare): 

  • Zbor + Cazare 1: 164€
  • Zbor + Cazare 2: 171€

Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau alte variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.


Cauta alte oferte de zboruri si cazare:


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile in pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.
Ți-a plăcut acest articol? Spune și prietenilor tăi despre el:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *