Vacanta in plin sezon in Sri Lanka: 504€/pers. (zboruri + 7 nopti de cazare aproape de plaja + bagaj de cala)

Sri Lanka

Turkish Airlines are tarife foarte bune la biletele de avion spre Colombo, asa ca ai putea profita de ele si sa-ti organizezi o vacanta exotica in insorita Sri Lanka! Spre exemplu, pentru zboruri cu bagaj de cala inclus si 7 nopti de cazare (camera dubla si baie privata), in luna decembrie, in plin sezon turistic, ai putea scoate din buzunar doar 504€ de persoana! Noi am inclus in acest articol trei variante de cazare, prima este in Colombo, iar celelalte doua in Negombo. Cea de-a doua are mic dejun inclus, in timp ce a treia este la cinci stele. O poti alege pe cea care corespunde bugetului si preferintelor tale, toate fiind cu review-uri bune din partea turistilor!

VACANTA IN SRI LANKA: 504€/persoana
4 – 11 decembrie 2017, zbor din Bucuresti, cuu Tarom si Turkish Airlines

ZBORURICAZARE
otpcmb303

VARIANTA 1:

sr1

VARIANTA 2:

sr2

VARIANTA 3:

sr3

INFORMATII DE CALATORIE

ZBORURI:

  • 445€/persoana, dus-intors, bagaj de cala inclus

CAZARE:

  • VARIANTA 1: Beverly Hills Hotel Mount Lavinia, Colombo – Evaluare Tripadvisor: 3.5/5. Localizare: la 200 metri de plaja. Pret camera dubla, baie privata: 118€/7 nopti ⇒ Pret de persoana: 59€
  • VARIANTA 2: BluMarine Guest House, Negombo – Evaluare Tripadvisor: 3/5. Localizare: la 100 metri de plaja. Pret camera dubla cu balcon si vedere la mare, baie privata: 155€/7 nopti ⇒ Pret de persoana: 78€, mic dejun inclus.
  • VARIANTA 3: The Cove Beach Villa, Negombo – Evaluare Tripadvisor: 3/5. Localizare: chiar langa plaja. Pret camera dubla cu vedere la mare, baie privata: 820€/7 nopti ⇒ Pret de persoana: 410€

PRET DE PERSOANA (include zboruri + cazare):

  • Zbor + Cazare 1: 504€
  • Zbor + Cazare 2: 523€, mic dejun inclus
  • Zbor + Cazare 3: 855€

Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau alte variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.


Cauta alte oferte de zboruri si cazare:


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile in pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.
Spune şi prietenilor tăi despre asta:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *