Vacanta in Marrakesh: 163€/pers. (zboruri + 5 nopti de cazare + mic dejun)

Maroc

Daca inca nu ai calcat pe pamant african, iti propunem o vacanta in unul dintre cele mai fascinante orase din toata Africa: Marrakesh! Localizat la aproximativ 150 km de Oceanul Atlantic si in imediata apropiere a desertului Sahara, Marrakesh, sau “orasul rosu” cum se mai numeste, este o destinatie de vacanta ce surprinde prin contrastul dintre vechi si nou, prin diferenta semnificativa dintre cartierul modern si Medina.

Te invitam sa descoperi acest loc fermecator, o poarta intre trecut si prezent, o lume cu totul diferita de a noastra, intr-o vacanta la un pret foarte bun: doar 163€ de persoana pentru zbor din Bucuresti (via Milano) si 5 nopti de cazare cu mic dejun! Am inclus doua variante de cazare, astfel: prima este la un riad cu recenzii foarte bune din partea turistilor camera dubla, baie privata si mic dejun inclus, in timp ce a doua este la un hotel de 5 stele, cu all inclusive! Ambele variante au preturi foarte bune. De asemenea, in pretul vacantei am inclus si o noapte de cazare la un hotel de langa aeroportul din Milano, la retur zborurile fiind in zile diferite.

VACANTA IN MARRAKESH: 163€/persoana
14 – 20 mai 2017, zbor din Bucuresti

ZBORURICAZARE MARRAKESHCAZARE AEROPORT
zborotpbgy
zborbgyrak

VARIANTA 1: mic dejun inclus

cazarerak1

VARIANTA 2: all inclusive

cazarerak2

cazarebgyrak

INFORMATII DE CALATORIE

ZBORURI:

  • 20€/persoana, dus-intors – zbor Bucuresti – Milano (BGY), operat de Ryanair
  • 61€/persoana, dus-intors – zbor Milano (BGY), operat de Ryanair
  • Aceste preturi sunt valabile daca in motorul de cautare selectezi site-ul oficial Ryanair.
  • TOTAL ZBORURI: 81€/persoana, dus-intors
  • Optional, poti rezerva aceste zboruri si cu garantie de conexiune inclusa, prin kiwi.com, insa tariful este ceva mai mare: 117€/persoana, dus-intors: click aici

CAZARE MARRAKESH:

  • VARIANTA 1Riad 34 Marrakech – Pret camera dubla, baie privata: 105€/5 nopti ⇒ Pret de persoana: 53€, mic dejun inclus
  • VARIANTA 2Kenzi Club Agdal Medina Marrakech – Pret camera dubla deluxe, baie privata: 645€/5 nopti ⇒ Pret de persoana: 323€, all inclusive.

CAZARE AEROPORT:

  • B&B SelfMatic – Pret camera dubla, baie privata: 58€/noapte ⇒ Pret de persoana: 29€

PRET DE PERSOANA (include zboruri + cazare Marrakesh + cazare aeroport Milano):

  • Zboruri + cazare Marrakesh 1 + cazare aeroport: 163€, mic dejun inclus
  • Zboruri + cazare Marrakesh 1 + cazare aeroport: 433€, all inclusive

Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau alte variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.


Cauta alte oferte de zboruri si cazare:


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile in pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.

 

Spune şi prietenilor tăi despre asta:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *