Vacanta in Creta: 186€/pers. (zboruri + 7 nopti de cazare aproape de plaja)

Creta

Pentru ca iubim destinatiile de plaja, am cautat azi un nou pont de calatorie in Creta! Astfel, la sfarsitul lunii mai, ai putea petrece o vacanta de 7 nopti in Chania + 1 noapte in Atena + zboruri din Bucuresti pentru care vei plati doar 186€ de persoana!

Zborurile sunt via Atena, iar la plecare ele sunt in zile diferite, astfel incat vei putea face o vizita si la Acropole si in superbul cartier Plaka. Fiind vorba de o vacanta DIY, o poti personaliza asa cum iti doresti, prin urmare ai putea alege si mai multe nopti de cazare in Atena.

In Creta am ales o cazare aproape de plaja Nea Chora si cu review-uri bune din partea turistilor. Poti folosi butonul albastru “Hoteluri” daca vrei sa arunci o privire si la alte hoteluri disponibile.

Daca alegi aceasta vacanta, recomandarea noastra este sa faci si o vizita la plaja Elafonissi din sud-vestul insulei. Este absolut superba, iar nisipul are nuante rozalii. Nu degeaba aceasta plaja a ocupat locul 14 in topul Tripadvisor Cele mai bune 25 de plaje din lume in anul 2016”!

VACANTA IN CRETA: 186€/persoana
23 – 31 mai 2017, zbor din Bucuresti

ZBORURIHOTEL CRETAHOTEL ATENA
zbor1otpath
zbor2athchq
hotelchania
hotelatena

INFORMATII DE CALATORIE

ZBORURI:

  • 40€/persoana, dus-intors – zbor Bucuresti – Atena, operat de Ryanair
  • 33€/persoana, dus-intors – zbor Atena – Creta Chania, operat de Ryanair
  • TOTAL ZBORURI: 73€/persoana, dus-intors. Pentru a beneficia de aceste preturi, in motorul de cautare se selecteaza site-ul oficial Ryanair.

HOTEL CRETA:

  • Hotel Falassarna – Evaluare Tripadvisor: 3.5/5. Localizare: la 150 m de Plaja Nea Chora. Pret camera twin, baie privata: 196€/7 nopti ⇒ Pret de persoana: 98€

HOTEL ATENA:

  • Cosmos Hotel Athens – Evaluare Tripadvisor: 3.5/5. Localizare: aproape de metrou. Pret camera twin, baie privata: 30€/noapte ⇒ Pret de persoana: 15€

PRET DE PERSOANA (include zboruri + hotel Creta + hotel Atena): 186€

Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau alte variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.


Cauta alte oferte de zboruri si cazare:


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile in pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.
Spune şi prietenilor tăi despre asta:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *