Vacanta in Dubai: 308€/pers. (zbor + 7 nopti de cazare in hotel cu piscina pe acoperis)

dubai

Wizz Air are tarife foarte bune la biletele de avion spre Dubai,  asa ca iti propunem sa petreci o vacanta cu totul si cu totul deosebita in orasul superlativelor! Daca pana acum iti imaginai ca toate vacantele in Dubai costa o avere, afla ca pentru zbor si 7 nopti de cazare in hotel de 3 stele cu piscina pe acoperis, vei plati doar 308€ de persoana! Nu ne asteptam ca aceste preturi sa fie de lunga durata, asa ca recomandarea noastra ar fi sa-ti faci rezervarile cat mai rapid in cazul in care iti doresti sa mergi.

VACANTA IN DUBAI: 308€/persoana
17 – 24 mai 2017, zbor din Bucuresti, cu Wizz Air

ZBORCAZARE
zdwc603
cdwc603

INFORMATII DE CALATORIE

ZBOR:

  • 154€/persoana, dus-intors

HOTEL:

  • Comfort Inn Hotel Deira – 3 stele – Evaluare Tripadvisor: 3.5/5. Pret camera dubla, baie privataL 307€/7 nopti ⇒ Pret de persoana: 154€

PRET DE PERSOANA (include zbor + hotel): 308€


ZBOR IEFTIN DE CLUJ-NAPOCA:

20 – 27 mai – 143€

Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau alte variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.


Cauta alte oferte de zboruri si cazare:


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile in pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.
Spune şi prietenilor tăi despre asta:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *