Mega promotie la zborurile Tarom: Viena 73€, Amsterdam 92€, Praga 92€, Barcelona 92€, bagaj de cala inclus

tarom

Fie ca iti doresti un city break sau de o vacanta la mare, trebuie sa stii ca Tarom are in aceasta perioada preturi foarte bune pe multe dintre rutele sale, atat interne, cat si externe! Spre exemplu, un zbor la Viena te-ar putea costa doar 73€ de persoana, dus-intors, in timp ce pentru un zbor la Amsterdam, Praga sau Barcelona ai putea scoate din buzunar doar 92€ de persoana, dus-intors!

Gasesti bilete foarte ieftine si in Cipru, in plin sezon: doar 73€/persoana, dus-intors! Prin urmare, ar fi o buna ocazie sa te gandesti la o vacanta de vara. Daca iti place Grecia si iti doresti o vacanta in Halkidiki, gasesti bilete spre Salonic cu doar 91€ de persoana, dus-intors. Sau ce parere ai de o vacanta in Costa Blanca? Zborul dus-intors spre Alicante costa doar 93€ de persoana!

…Partea cea mai buna e ca la Tarom ai inclus in aceste preturi bagajul de cala si check in gratuit in aeroport!

Promotia dureaza pana in 5 aprilie 2017, iar lista completa a destinatiilor o gasesti pe site-ul companiei.

Spor la rezervat! 🙂

 

AMSTERDAM

ROT-AMS

PRAGA

OTP-PRG

VIENA

OTP-VIE

SALONIC

OTP-SKG

PARIS

rot-paris

ALICANTE

rot-alc

BARCELONA

ROT-BCN

LARNACA

ROT-LCA

Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau diferite variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.


Cauta alte oferte de zboruri si cazare:


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile in pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.

 

Spune şi prietenilor tăi despre asta:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *