Zboruri ieftine in perioada verii catre Mallorca: de la 81€/persoana, dus-intors

zboruri Mallorca

Desi este una dintre cele mai dorite destinatii turistice din Europa, am gasit niste zboruri foarte ieftine catre Mallorca in perioada verii! Tarifele incep de la 81€ de persoana, dus-intors. In articol gasesti o selectie de cateva zboruri la preturi foarte bune cu plecare din Bucuresti, Cluj-Napoca si Timisoara, toate cu garantie pentru conexiune inclusa!

Iar daca te-ai hotarat pentru o vacanta aici, poti arunca o privire si hotelurile disponibile folosind butonul albastru “Hoteluri” din subsolul acestei pagini, precum si la articolul nostru: Top cele mai frumoase plaje din Mallorca

ZBORURI DIN BUCURESTI

12-1304

 

2-1304

1-1304


ZBORURI DIN CLUJ – NAPOCA

7-1304

9-1304

5-1304

4-1304


ZBORURI DIN TIMISOARA

11-1304

10-1304

Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau diverse variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.


Cauta alte oferte de zboruri si cazare:


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile in pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.
Ți-a plăcut acest articol? Spune și prietenilor tăi despre el:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *