Top 25 de vacanţe la plajă pentru care zborul şi cazarea te vor costa mai puţin de 260€/persoană

Sardinia

Deşi poate uneori vremea din România lasă loc de interpretări, la urma urmei calendarul are ultimul cuvânt: vara se apropie! Dacă nu vrei să te prindă cu temele nefăcute, aruncă un ochi la vacanţele de mai jos. Preţurile la multe dintre zboruri sunt încă mici şi ar fi păcat să nu profiţi de ele. După articolul cu cele 20 de city break-uri ieftine, am realizat azi o listă cu 25 de vacanţe de care te poţi bucura în 2017 cu mai putin de 260€ pe zbor şi cazare. Bineînţeles, lista ar putea continua, aşa că poţi căuta şi tu preţuri bune la zbor şi cazare pentru datele pe care ţi le doreşti.

Noi iubim destinaţiile însorite şi de caţiva ani am pornit în căutarea plajelor perfecte. Acele locaţii menite să îţi vindece trupul şi sufletul după un an de muncă, locurile în care putem zâmbi soarelui şi să ne bucurăm de ce are natura mai frumos sa ne ofere!

Călătoria de azi ne duce prin mai multe ţări europene. Vom poposi pentru început într-un loc nu foarte departe de Romania, în una dintre cele mai populare insule greceşti, Corfu. Vom colinda apoi bazinul Mării Mediterane, în destinaţii cum sunt Mallorca, Ibiza, Creta sau Malta,  pentru ca în final să ajungem şi la destinţii scăldate de apa înspumată a Oceanulului Atlantic, cum sunt Tenerife şi Lanzarote! Toate acestea cu mai puţin de 260€ de persoană pentru zbor şi cazare!  Bun venit la bord, calatoria ta poate incepe aici!

CORFU

“Insula de smarald” a Mării Ionice este un paradis pentru turiştii amatori de soare şi mare, motiv pentru care şi numărul ridicat de vizitatori care îi calcă anual pragul, iar la plecare promit să se reîntoarcă. Zborurile au tarife bune şi includ conexiune garantată, motiv pentru care o vacanţă aici nu prespune să goleşti prea mult din portofel.

Corfu

VACANTA IN CORFU: 145€/pers. (zboruri + 6 nopti de cazare + mic dejun)

 • Perioada: 7 – 13 iunie

*Garantie de conexiune inclusa la rezervarile prin kiwi.com, Vola sau Flyhacks.


MALTA

Localizată mai jos de Sicilia, nu foarte departe de coasta africană, această micuţă insulă este un loc în care poţi păşi pe urmele Cavalerilor Ioaniţi. Da, ai ghicit… Malta nu este doar despre plaje şi concedii la mare ci şi despre istorie, cultură şi arhitectură, iar Valletta, Mdina sau Victoria te vor convinge!

Dacă ajungi aici trebuie neapărat să faci o vizită şi la insulele sale vecine, surioarele mai mici, Gozo şi Comino! Feribotul îl iei din Cirkewwa, iar până în Gozo faci aproximativ 25 de minute… deci e aproape! De ce să mergi? Ei bine, în Gozo ai o plajă absolut superbă, puţin ieşită din tipare, cu un nisip în nuanţe roşiatice, Ramla Bay! Iar dacă istoria te pasionează, poate ai aflat că aceasta ar fi insula care l-a inspirat pe Homer atunci când a scris Odiseea şi că Odysseus ar fi stat aici şapte ani prizonier în peştera Calypso. Iar dacă eşti un cinefil şi ai văzut “By the Sea” cu Angelina Jolie şi Brad Pitt, dar nu ştii unde a fost filmat, Gozo e răspunsul!

Cât despre Comino, insula este un must see  dacă eşti în căutarea unui loc scăldat de ape turcoaz. Mediterana are aici, la Blue Lagoon, nuanţe incredibile sub razele de soare! Crede-ne pe cuvânt că merită!

Malta

VACANTA MALTA: 179€/pers. (zbor din Bucuresti  + 7 nopti de cazare)

 • Perioada: 13 – 20 mai 

VACANTA MALTA: 168€/pers. (zbor din Cluj-Napoca + 7 nopti de cazare)

 • Perioada: 7 – 14 mai 

VACANTA MALTA: 183€/pers. (zbor din Cluj-Napoca + 7 nopti de cazare)

 • Perioada: 31 mai – 7 iunie

IBIZA

Plajă, mare şi petreceri memorabile? Da, cu siguranţă în Ibiza, epicentrul disracţiei din Mediterană!

Ibiza

VACANTA IN IBIZA: 198€/pers. (zbor + 5 nopti de cazare)

 • Perioada: 8 – 13 mai 

TROPEA

Scăldată de ape de un albastru ce îi lasă mască chiar şi pe cei mai pretenţioşi turişti, Tropea sau Coasta Zeilor, cum se mai numeste, a devenit pentru noi românii o destinaţie mult mai accesibilă ca preţ o dată cu introducerea zborurilor directe Wizz Air Bucureşti – Lamezia Terme. Partea cea mai bună e că de la aeroport poţi să iei direct trenul până la destinaţie! Şi nu e nici scump! Ţinând cont de preţurile mici la zboruri şi de calitatea plajelor de aici, această staţiune italiană poate fi cu încredere pusă pe lista destinaţilor oricărui iubitor de soare şi mare!

Tropea

VACANTA IN TROPEA 156€/pers. (zbor din Bucuresti + 7 nopti de cazare + transfer)

 • Perioada: 18 – 25 mai

*Transferul este operat de Trenitalia, iar un bilet dus-intors costa 11€ de persoana.


VACANTA TROPEA: 196€/pers. (zbor din Bucuresti + 7 nopti de cazare + mic dejun + transfer)

 • Perioada: 8 – 15 iunie

*Transferul este operat de Trenitalia, iar un bilet dus-intors costa 11€ de persoana


SARDINIA

Scăldată de ape cristaline, Sardinia, a doua cea mai mare insulă din Mediterană după Sicilia, este un mic colţ de rai pentru orice fan al plajelor cochete!

Sardinia

VACANTA IN SARDINIA: 125€/pers. (zbor + 4 nopti de cazare + mic dejun) 

 • Perioada: 3 – 7 mai 

CIPRU

Pe bună dreptate “Insula Afroditei” se poate mândri cu unele dintre cele mai bune plaje din Europa: Nissi Beach, Fig Tree Bay şi Konnos Bay sunt doar câteva exemple! Noi am avut bucuria să le vedem pe toate şi să ne bălăcim în ele. Dacă eşti în căutarea unor plaje cu nisip fin şi apă de o culoare cum numai prin Caraibe vezi, îţi recomandăm cu căldură o vacanţă aici. Nu rata articolul nostru: 10 motive să-ţi faci vacanţa de vară în Cipru.

CY_16012016011430

VACANTA IN CIPRU: 141€/pers. (zbor din Bucuresti + 7 nopti de cazare)

 • Perioada calatoriei: 16 – 23 mai 

VACANTA IN CIPRU: 107€/pers. (zbor din Cluj-Napoca + 5 nopti de cazare + transfer)

 • Perioada calatoriei: 13 – 18 mai 

VACANTA IN CIPRU: 118€/pers. (zbor din Iasi + 7 nopti de cazare)

 • Perioada calatoriei: 14 – 21 mai 

SICILIA – TRAPANI

Trapani este cu siguranţa unul dintre cele mai pitoreşti oraşele din Sicilia! De aici vei putea explora frumoasele insule Marettimo, Levanzo şi Favignana sau vei putea ajunge în oraşelul San Vito Lo Capo, locul unde se găseşte una dintre cele mai faimoase şi mai bune plaje din toata Sicilia!

Trapani

VACANTA TRAPANI: 123€/pers. (zbor din Bucuresti + 4 nopti de cazare + transfer)

 • Perioada: 23 – 27 mai 

*In motorul de cautare selecteaza site-ul oficial Ryanair
**Transferul se face cu autobuzul pe ruta Aeroport Palermo – Trapani, iar pretul biletului este 16€ de persoana, dus-intors


VACANTA TRAPANI: 226€/pers. (zbor din Bucuresti + 7 nopti de cazare + transfer)

 • Perioada: 8 – 15 iunie

**In motorul de cautare selecteaza site-ul oficial Ryanair
**Transferul se face cu autobuzul pe ruta Aeroport Palermo – Trapani, iar pretul biletului este 16€ de persoana, dus-intors


SICILIA – CATANIA

Cu situri arheologice impresionante ce le pot concura cu uşurinţă chiar şi pe cele din Grecia, Sicilia este o destinaţie pe care trebuie să o bifeze orice iubitor de călătorii. Goethe spunea că “să vezi Italia fără să vezi Sicilia este ca şi cum nu ai fi văzut Italia deloc”. Catania reprezintă o bună bază pentru exploararea insulei, fiind aproapte de una dintre cele mai populare staţiuni la mare, Taormina!

Sicilia

VACANTA CATANIA: 125€/pers. (zbor din Iasi + 4 nopti de cazare)

 • Perioada: 22 – 26 mai

VACANTA CATANIA: 130€/pers. (zbor din Bucuresti + 4 nopti de cazare)


COSTA BRAVA

Localizată în apropiere de Barcelona, Costa Brava îţi oferă astfel posibilitatea ca în vacanţa ta să explorezi şi oraşul lui Gaudi! Cu o mulţime de obiective turistice de vizitat, Barcelona este un paradis pentru orice călător care îi calcă pragul: Park Guell, Casa Batllo, Casa Mila, Sagrada Familia, La Rambla, Port Vell si Port Olimpic sunt doar cateva astfel de exemple. Iar daca iti faci calatoria pe durata verii, cu atât mai bine, Barceloneta te asteapta!

Costa Brava

VACANTA IN COSTA BRAVA: 187€/pers. (zbor din Bucuresti + 5 nopti de cazare + transfer)

 • Perioada: 18 – 23 mai

*Transfer aeroport – hotel – aeroport prin hoppa.com, pret de persoana: 29€, dus-intors


VACANTA IN COSTA BRAVA: 161€/pers. (zbor din Cluj + 5 nopti de cazare + transfer)

 • Perioada: 25 – 30 mai 

*Transfer aeroport – hotel – aeroport prin hoppa.com, pret de persoana: 29€, dus-intors


PESCARA

Zborurile Wizz Air spre această destinaţie au tarife bune inclusiv pentru perioada, prin urmare ai putea petrece o vacanţă însorită pe ţărmul italian al Mării Adriatice!

Pescara

VACANTA IN PESCARA: 230€/pers. (zbor din Bucuresti + 7 nopti de cazare + mic dejun)

 • Perioada: 13 – 20 iunie

MALLORCA

Cu plaje de un albastru infinit, Mallorca este cu siguranţă una dintre cele mai frumoase insule din Mediterană! Pentru aceasta vacanţă îţi recomandăm să vizitezi Cap de Formentor, un loc splendid, precum şi Sa Calobra sau sătucul de munte Valdemossa, unde a locuit o perioadă şi faimosul compozitor polonez Frederic Chopin. Nu rata o vizită în capitala administrativă a insulei, Palma, locul unde poţi vizita o impunătoare catedrală, La Seu, precum şi Palatul Almudaina.

CITESTE SI: Top cele mai frumoase plaje din Mallorca

Mallorca

VACANTA IN MALLORCA: 246€/pers. (zbor din Bucuresti + 6 nopti de cazare)

 • Perioada: 20 – 26 septembrie

*Garantie de conexiune inclusa la rezervarile prin kiwi.com, Vola sau Flyhacks.


VACANTA IN MALLORCA: 152€/pers. (zbor din Timisoara + 4 nopti de cazare)

 • Perioada: 14 – 18 mai 

*Garantie de conexiune inclusa la rezervarile prin kiwi.com, Vola sau Flyhacks.


VACANTA IN MALLORCA: 191€/pers. (zbor din Cluj-Napoca + 4 nopti de cazare)

 • Perioada: 13 – 17 iunie 

*Garantie de conexiune inclusa la rezervarile prin kiwi.com, Vola sau Flyhacks.


CRETA

Cu plaje mereu în topurile internaţionale, Creta este cu siguranţă una dintre cele mai indicate destinaţii pentru o vacanţă la mare. Nu rata o vizită la plaja Elafonissi din sud-vestul insulei. Este absolut superbă, iar nisipul are nuanţe rozalii. Nu degeaba această plajă a ocupat locul 14 în topul Tripadvisor Cele mai bune 25 de plaje din lume în anul 2016”!

Creta

VACANTA IN CRETA: 204€/pers. (zbor din Bucuresti + 6 nopti de cazare)

 • Perioada: 21 – 27 septembrie

*Garantie de conexiune inclusa la rezervarile prin kiwi.com, Vola sau Flyhacks.


LAMPEDUSA

Localizată între Sicilia şi Tunisia, această micuţă insulă italiană se laudă cu unele dintre cele mai bune plaje de pe Pământ! Aici vei avea ocazia sa vezi cu ochii tăi Rabbit Beach, plaja care în urmă cu caţiva ani a fost aleasă de Tripadvisor drept cea mai bună plajă din lume, depăşindu-le pe cele din Aruba, Australia sau Brazilia! Rabbit Beach este un colţ de natura încă neatins de turismul de masă, plaja fiind accesibilă doar cu barca şi este unul dintre puţinele locuri din Mediterană în care broscuţele ţestoase vin să îşi depună ouăle.

Lampedusa

VACANTA IN LAMPEDUSA: 256€/pers. (zboruri + 5 nopti de cazare + transfer)

*Garantie de conexiune inclusa la rezervarile prin kiwi.com, Vola sau Flyhacks.


TENERIFE

Tenerife este una dintre insulele cele mai dragi nouă, motiv pentru care urmărim în permanenţă ofertele spre această destinaţie. Dacă te-ai hotărât să pui şi tu Tenerife pe lista destinaţiilor tale, aruncă o privire şi la articolele noastre:

Tenerife

VACANTA IN TENERIFE: 248€/pers. (zbor din Bucuresti + 7 nopti de cazare)

 • Perioada: 5 – 12 mai 

LANZAROTE

Unde anume ai putea să încerci preparate culinare gătite la focul unui vulcan la “doar” 450°C sau să vizitezi singurul muzeu subacvatic din Europa? Nimic mai simplu! Lanzarote este răspunsul! 😀

Lanzarote

VACANTA IN LANZAROTE: 258€/pers. (zbor din Bucuresti + 7 nopti de cazare)

 • Perioada: 14 – 21 iunie

Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau alte variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.


Cauta alte oferte de zboruri si cazare:


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile in pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.
Spune şi prietenilor tăi despre asta:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *