O saptamana pe litoralul spaniol, Costa Blanca: 224€/pers. (zbor + 7 nopti de cazare)

Alicante

Astazi te trimitem pe coasta Marii Mediterane, in insoritul Alicante, un oras ce atrage anual milioane de turisti veniti sa descopere plajele frumoase, cultura spaniola si bucataria locala! Se spune ca aici e locul in care s-au nascut delicioasele tapas. Trebuie neaparat sa le incerci daca ajungi in Costa Blanca.

Pentru ca pretul la zborurile directe a scazut, in luna septembrie cand temperaturile sunt inca ridicate, ai putea sa iti organizezi o vacanta DIY foarte accesibila, zborul si cazarea 7 nopti fiind doar 224€ de persoana.

La final gasesti si alte exemple de zboruri ieftine din Cluj si Bucuresti.

VACANTA COSTA BLANCA: 224€/persoana
17 – 24 septembrie 2017, zbor cu Wizz Air din Bucuresti

ZBORCAZARE
z2-307a

VARIANTA 1

c2-307

VARIANTA 2

c2a-307

INFORMATII VACANTA:

ZBOR
  • 112€/persoana, dus-intors.
  • Zbor direct, cu Wizz Air
CAZARE
  • VARIANTA 1: Hostal Campoy Alicante – Evaluare Booking: 7.1/10. Pret camera dubla/twin: 224€/7 nopti ⇒ Pret de persoana: 112€.
  • VARIANTA 2: Hostal La Lonja – Evaluare Booking: 7.8/10. Pret camera dubla/twin: 329€/7 nopti ⇒ Pret de persoana: 165€, mic dejun inclus.
PRET DE PERSOANA (inclue zbor + 7 nopti de cazare)
  • 224€ (zboruri + cazare 1)
  • 277€ (zboruri + cazare 2 cu mic dejun)
HARTA CAZARE 1
HARTA CAZARE 2

(Poti selecta ordonarea in functie de pret pentru cele mai bune oferte)


ALTE ZBORURI IEFTINE SPRE ALICANTE:

Din Cluj:

Din Bucuresti:

Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau alte variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.


Cauta alte oferte de zboruri si cazare:


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile in pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.
Spune şi prietenilor tăi despre asta:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *