Malaga si Sevilla: 132€/pers. (zbor + 3 nopti de cazare + transfer)

Malaga si Sevilla

Daca inca nu ai ajuns in Andaluzia, iti propunem sa pui aceasta frumoasa regiune pe lista calatoriilor tale si sa petreci un weekend prelungit aici! Andaluzia e locul unde s-a nascut dansul flamenco si corida si in care influentele arabesti din trecutul spaniol sunt inca vii si se contopesc intr-un mod de-a dreptul fascinant cu cele europene!

Pentru a putea explora intreaga regiune, iti propunem sa te cazezi in Malaga, un oras de unde vei avea legaturi bune spre mai toate directiile. In pretul acestui city break, noi am inclus si transferul cu autobusul din Malaga in Sevilla, astfel incat sa poti petrece o dupa masa intreaga pe stradutele de aici! La fel de bine ai putea ca intr-o alta zi sa faci o vizita in Ronda si Frigiliana despre care am scris aici. Setenil, un oras construit sub stanci, Nerja, Gibraltar sau orasul marocan Tanger pot fi alte idei despre ce ai putea sa vizitezi plecand din Malaga.

Pentru cel mai mic pret la zbor (cel afisat in screenshot), selecteaza in motorul de cautare site-ul oficial Wizz Air atunci cand faci rezervarea zborului.

CITY BREAK MALAGA SI SEVILLA: 132€/persoana
25 – 28 noiembrie 2017, zbor cu Wizz Air din Bucuresti

ZBORCAZARETRANSFER
z2-1607

VARIANTA 1

c2-1607

VARIANTA 2

c2a-1607

t2-1607

INFORMATII CITY BREAK:

ZBOR
  • 73€/persoana, dus-intors.
  • Zbor direct, cu Wizz Air.
CAZARE
  • VARIANTA 1: Hostal Moscatel – Pret camera dubla/twin, baie privata: 95€/3 nopti ⇒ Pret de persoana: 48€
  • VARIANTA 2: Barlovento Malaga – Pret camera dubla/twin, baie privata: 117€/3 nopti ⇒ Pret de persoana: 59€
TRANSFER
  • 11€/persoana, dus-intors.
  • Transfer cu autobusul ALSA.
PRET DE PERSOANA (include zbor + 3 nopti de cazare + transfer)
  • 132€ (zbor + cazare 1 + transfer)
  • 143€ (zbor + cazare 2 + transfer)
HARTA CAZARE 1

 

HARTA CAZARE 2

Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau alte variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.


Cauta alte oferte de zboruri si cazare:


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile in pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.

Widget not in any sidebars
Spune şi prietenilor tăi despre asta:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *