Vacanta in Tenerife: 229€/pers. (zboruri + 6 nopti de cazare)

Tenerife

Vrei sa descoperi o insula cu totul deosebita din Oceanul Atlantic? Poti alege aceasta vacanta in Tenerife! In caz ca nu stiai, Tenerife este “casa” pentru al 3-lea cel mai inalt vulcan de pe Pamant masurat de la baza sa dupa Mauna Loa si Mauna Kea din Hawaii. El Teide si parcul national cu acelasi nume sunt locuri pe care nu ai cum sa le ratezi in aceasta vacanta.

Iar daca esti in cautarea plajelor perfecte, le poti gasi cu siguranta in Tenerife! Iti recomandam Playa de Las Teresitas de langa Santa Cruz de Tenerife, o plaja absolut incantatoare, cu nisip adus din desertul Sahara, precum si Playa El Bollullo sau Jardin, unde vei intalni un nisip incredibil de negru, vulcanic.

Tenerife este o insula foarte draga noua si tocmai de aceea am vizitat-o pana acum de doua ori. Ne-am intors cu cateva articole care speram sa-ti fie utile:

Cat despre vremea de aici, trebuie sa stii ca lunile septembrie si octombrie vin cu temperaturi ridicate, iar apa oceanului are cea mai mare valoare din an: 24ºC, fiind chiar mai calda decat in lunile iulie si august. Nu degeaba Insulele Canare sunt alese ca destinatie insorita de vacanta chiar si in perioada in care Europa continentala se afla in sezonul de iarna.

In articol am inclus 2 variante de cazare, ambele cu evaluari bune din partea turistilor si la preturi asemanatoare.

De asemenea, gasesti la final si o lista cu alte zboruri ieftine disponibile pentru septembrie, octombrie si noiembrie.

VACANTA TENERIFE: 229€/persoana
11 – 17 octombrie 2017, zbor din Bucuresti

ZBORCAZARE
z1-1008

VARIANTA 1

c1-1008

VARIANTA 2

c1-a1008

INFORMATII VACANTA

ZBORURI
  • 154€/persoana, dus-intors, zboruri cu garantie de conexiune inclusa prin Flyhacks.
  • Toate zborurile sunt operate de Ryanair, via Bruxelles la plecare si Madrid la intoarcere.
CAZARE
  • VARIANTA 1: Apartamentos La Carabela – Evaluare Booking: 7.4/10. Pret camera dubla/twin, baie privata: 150€/6 nopti ⇒ Pret de persoana: 75€
  • VARIANTA 2: Don Candido – Evaluare Booking: 8/10. Pret camera dubla/twin, baie privata: 158€/6 nopti ⇒ Pret de persoana: 79€
PRET DE PERSOANA (include zboruri + 6 nopti de cazare)
  • 229€ (zboruri + cazare 1)
  • 233€ (zboruri + cazare 2)

ALTE ZBORURI IEFTINE SPRE TENERIFE

(garantie de conexiune inclusa prin Flyhacks sau kiwi.com)

  • 20 – 29 septembrie – 238€ – REZERVA
  • 18 – 24 octombrie – 178€ – REZERVA
  • 22 – 29 octombrie – 185€ – REZERVA
  • 14 – 21 noiembrie – 159€ – REZERVA

Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau alte variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.


Cauta alte oferte de zboruri si cazare:


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile in pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.

Widget not in any sidebars

 

Spune şi prietenilor tăi despre asta:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *