City break in Sicilia, Catania: 103€/pers. (zbor + 3 nopti de cazare)

Sicilia

Am gasit un tarif excelent pentru un city break in cea mai mare insula din Mediterana, Sicilia! Zborul dus-intors si 3 nopti de cazare te vor costa doar 103€ de persoana.

Sicilia este o adevarata perla a Italiei, iar asezarea sa geografica, la limita dintre Europa si Africa, a facut ca acesta insula sa aiba azi o cultura deosebit de bogata, cu influente grecesti, arabesti sau spaniole. Sicilia inseamna frumusete si perfectiune, natura, arta si arhitectura, iar o vacanta aici este cu siguranta o idee buna! Merita asdar sa o pui pe lista ta de calatorii.

CITY BREAK CATANIA: 103€/persoana
25 – 28 octombrie 2017, zbor cu Wizz Air din Bucuresti

ZBORCAZARE
z1-1108

VARIANTA 1

c1-1108

VARIANTA 2

c1a-1108

INFORMATII CITY BREAK

ZBOR
  • 54€/persoana, dus-intors.
  • Zbor direct, operat de Wizz Air.
CAZARE
  • VARIANTA 1: Politi Residence – Evaluare Booking: 8.4/10 si localizare in centrul orasului Catania. Pret apartament: 98€/3 nopti ⇒ Pret de persoana: 49€
  • VARIANTA 2: Villa Mater – Evaluare Booking: 7.8/10 si localizare la 10 minute de mers cu masina fata de centrul orasului, ideal in situatia in care inchiriezi o masina. Pret camera dubla/twin: 104€/3 nopti ⇒ Pret de persoana: 52€, mic dejun inclus.
PRET DE PERSOANA (include zbor + 3 nopti de cazare)
  • 103€ (zbor + cazare 1)
  • 106€ (zbor + cazare 2 cu mic dejun)
HARTA CAZARE 1
HARTA CAZARE 2

ALTE ZBORURI IEFTINE SPRE CATANIA

  • 24 – 27 septembrie – 93€ – REZERVA
  • 24 – 28 octombrie – 54€ – REZERVA
  • 7 – 11 noiembrie – 54€ – REZERVA

Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau alte variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.


Cauta alte oferte de zboruri si cazare:


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile in pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.

Widget not in any sidebars
Spune şi prietenilor tăi despre asta:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *