MULTI-CITY: Nisa, Amsterdam si Paris: 170€/persoana, toate zborurile

Amsterdam

Cu ajutorul zborurilor multi-city poti vizita mai multe orase in cadrul aceleiasi vacante! Astazi iti propunem sa vizitezi Nisa, Amsterdam si Paris, iar toate aceste zboruri (Bucuresti – Nisa – Amsterdam – Paris – Bucuresti) te vor costa doar 170€ de persoana. Zborurile sunt directe, operate de Blue Air, Transavia Airlines si Wizz Air.

15 octombrie: Bucuresti (OTP) – Nisa (NCE) cu Blue Air

z2-multi

18 octombrie: Nisa (NCE) – Amsterdam (AMS) cu Transavia Airlines

z2b-multiA

21 octombrie: Amsterdam (AMS) – Paris (ORY) cu Transavia Airlines

z2c-multiA

23 octombrie: Partis (BVA) – Bucuresti (OTP) cu Wizz Air

z2c-multi

TOTAL ZBORURI: 170€/persoana

Din moment ce ai zborurile rezervate, nu ar trebui sa fie o problema sa gasesti o cazare la pret bun in fiecare din aceste orase. Pentru aceasta poti folosi butonul albastru “Hoteluri” si sa selectezi in motorul de cautare ordonarea in functie de pret pentru cele mai bune oferte.

Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau alte variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.


Cauta alte oferte de zboruri si cazare:


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile in pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.

Widget not in any sidebars
Spune şi prietenilor tăi despre asta:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *