Bari, Alberobello si Ostuni: 156€/pers. (zbor + 3 nopti de cazare cu mic dejun + transferuri intre orase)

Alberobello

La inceputul lunii acesteia ne-am bucurat de cateva zile de vacanta in Puglia, iar dupa modelul city break-ului avut de noi iti propunem astazi si tie sa explorezi mai mult din aceasta regiune a Italiei, renumita pentru vinurile sale si pentru uleiul de masline fabricat aici.

Doua dintre locatiile din Puglia pe care se merita sa le vizitezi sunt Alberobello, cunoscut pentru casutele albe cu acoperis de piatra (numite trulli) si Ostuni, numit si “orasul alb”.

In cadrul acestui city break iti propunem sa te cazezi in Bari, aproape de gara Bari Centrale (de unde ai legaturi spre o multime de destinatii) si sa petreci o zi in Alberobello si o zi in Ostuni. Ajungi rapid cu trenul spre ambele.

In pretul city break-ului am inclus tariful biletelor de tren dus-intors spre Alberobello (cu Ferrovie del Sud Est) si Ostuni (cu Trenitalia), precum si pretul biletului de autobuz dus-intors de la gara din Ostuni si pana in centrul orasului. Acest bilet il vei achizitiona doar la fata locului. Daca doresti, poti opta si pentru varianta achizitionarii biletelor de tren tot de la fata locului, preturile fiind aceleasi. Noi am mers pe varianta aceasta, pe motiv ca nu am vrut sa fim constransi de o anumita ora, fiind in vacanta. Nu uita sa iti validezi biletele inainte de a te urca in tren, la aparatele din gara.

Daca mergi pe varianta biletelor de tren online, cele spre Alberobello vor fi disponibile doar cu o saptamana inainte, asadar le poti cumpara abia mai incolo. Pretul unui bilet dus-intors este  9.80€. Biletele spre Ostuni le poti achizitiona deja pe site-ul Trenitalia, o calatorie dus-intors fiind 11.20€.

Iar daca vrei sa citesti putin si despre cum a fost vacanta noastra in Puglia si sa vezi si cateva fotografii, o poti face la acest link: Vacanta in Puglia? Iata cam ce ai putea vizita aici

BARI, ALBEROBELLO SI OSTUNI: 156€/persoana
15 – 18 octombrie 2017, zbor cu Wizz Air din Bucuresti

ZBORCAZARETREN ALBEROBELLOTREN OSTUNI
z2-2108
c2-2108
t2-2108-alberobello1 t2-2108-alberobello2
t2-2108-ostuni

INFORMATII CITY BREAK

ZBOR
  • 63€/persoana, dus-intors.
  • Zbor direct, operat de Wizz Air.
CAZARE
  • B&B Baristazionecentrale – Pret camera dubla/twin, baie privata: 135€/3 nopti ⇒ Pret de persoana: 68€, mic dejun inclus
TRANSFER TREN BARI - ALBEROBELLO - BARI
  • 10€/persoana, dus-intors cu Ferrovie del Sud Est
TRANSFER BARI - OSTUNI - BARI
  • 11€/persoana, dus-intors cu Trenitalia
  • 4€/persoana, dus-intors cu autobuzul de la gara din Ostuni si pana in centrul orasului.
PRET DE PERSOANA (include zbor + 3 nopti de cazare cu mic dejun + transferuri spre Alberobello si Ostuni, dus-intors
  • 156€ (zbor + 3 nopti de cazare cu mic dejun + transfer Alberobello + transfer Ostuni)
HARTA CAZARE

ALTE ZBORURI SPRE BARI

DIN BUCURESTI:

  • 8 – 11 octombrie – 59€ – REZERVA

DIN CLUJ:

  • 15 – 19 octombrie – 45€ – REZERVA

DIN TIMISOARA:

  • 23 – 27 octombrie – 25€ – REZERVA

Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau alte variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.


Cauta alte oferte de zboruri si cazare:


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile in pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.

Widget not in any sidebars
Ți-a plăcut acest articol? Spune și prietenilor tăi despre el:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *