ZBOR MULTI CITY: Bucuresti – Cipru – Israel – Bucuresti: 118€/pers.

Tel Aviv

Cu ajutorul zborurilor multi-city poti vizita mai multe orase in cadrul aceleiasi vacante! Astazi iti propunem sa vizitezi Cipru si Israel, iar toate aceste zboruri (Bucuresti – Larnaca – Tel Aviv – Bucuresti) te vor costa doar 118€ de persoana. Zborurile sunt directe, operate de Wizz Air si El Al.

ZBOR MULTI CITY BUCURESTI - LARNACA - TEL AVIV - BUCURESTI: 118€/persoana
30 octombrie – 5 noiembrie 2017

 

30 octombrie – zbor Bucuresti – Larnaca operat de Wizz Air

otp-lca-2508

2 noiembrie – zbor Larnaca – Tel Aviv operat de El Al

lca-tlv-2508

5 noiembrie – zbor Tel Aviv – Bucuresti operat de Wizz Air

tlv-otp-2508

TOTAL ZBORURI: 118€/persoana

Din moment ce ai zborurile rezervate, nu ar trebui sa fie o problema sa gasesti o cazare la pret bun in fiecare din aceste orase. Pentru aceasta poti folosi butonul albastru “Hoteluri” si sa selectezi in motorul de cautare ordonarea in functie de pret pentru cele mai bune oferte.

Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau diverse variante de cazare in Cipru si Israel, dupa preferintele si bugetul tau.


Cauta alte oferte de zboruri si cazare:


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile in pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.

Widget not in any sidebars
Spune şi prietenilor tăi despre asta:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *