City break Sardinia: 114€/pers. (zbor + 3 nopti de cazare)

Sardinia

Desi de regula gasim preturi mici la zboruri cu cateva luni bune inainte, azi am dat peste un zbor foarte ieftin spre Sardinia chiar luna aceasta, ideal pentru un city break relaxant de toamna. Te poti plimba pe stradutele inguste din centrul vechi al orasului Alghero, poti inchiria o masina si vizita Olbia, Cagliari si oraselul medieval Castelsardo sau poti pur si simplu sa te bucuri cateva zile de clima blanda mediteraneana si de bucataria italiana.

Am inclus in articol doua variante de cazare, ambele cu punctaj bun pe Booking. Cea de-a doua are si mic dejun inclus, iar pretul este asemanator. De asemenea, ai la final si o lista cu alte zboruri ieftine disponibile in cazul in care datele propuse de noi nu iti sunt convenabile.

alghero1

Cagliari

CITY BREAK SARDINIA: 114€/persoana
22 – 25 octombrie 2017, zbor din Bucuresti cu Wizz Air

ZBORCAZARE
z2-310

VARIANTA 1

c2-310

VARIANTA 2

c2a-310

DESPRE VACANTA TA:

ZBOR
  • 69€/persoana, dus-intors.
  • Zbor direct, operat de Wizz Air.
CAZARE
  • VARIANTA 1: MamaJuana – Evaluare Booking: 7.8/10. Pret camera dubla/twin, baie privata: 90€/3 nopti ⇒ Pret de persoana: 45€
  • VARIANTA 2: Matlis Hotel – Evaluare Booking: 8.6/10. Pret camera dubla/twin, baie privata: 105€/3 nopti ⇒ Pret de persoana: 53€, mic dejun inclus
PRET DE PERSOANA (include zbor dus-intors + 3 nopti de cazare)
  • 114€ (zbor si cazare 1)
  • 122€ (zbor si cazare 2 cu mic dejun)
HARTA CAZARE 1
HARTA CAZARE 2

ALTE ZBORURI SPRE ALGHERO

15 – 18 octombrieZBOR (91€/pers.)CAUTA CAZARE
18 – 22 octombrieZBOR (85€/pers.)CAUTA CAZARE
25 – 29 octombrieZBOR (82€/pers.)CAUTA CAZARE
20 – 24 decembrieZBOR (104€/pers.)CAUTA CAZARE
24 – 27 decembrieZBOR (89€/pers.)CAUTA CAZARE
27 – 31 decembrieZBOR (47/pers.)CAUTA CAZARE

Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau alte variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.


Cauta alte oferte de zboruri si cazare:


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile in pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.

Widget not in any sidebars
Ți-a plăcut acest articol? Spune și prietenilor tăi despre el:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *