Weekend prelungit in Piata de Craciun din Viena: 192€/pers. (zbor + 3 nopti de cazare)

Viena

La Viena e frumos sa mergi iarna atunci cand are loc celebra Piata de Craciun si orasul se imbraca in haine de sarbatoare.  Daca inca nu ai reusit sa ajungi in capitala Austriei in apropierea sarbatorilor de iarna, trebuie neaparat sa o faci. Crede-ne, e magica!

Ti-am pregatit o vacanta cu zbor direct si 3 nopti de cazare cu scor bun pe Booking si pentru care nu avea nevoie de prea multe zile de concediu, plecarea fiind vineri si returul luni. Stim, e sfarsit de an si probabil nici tie nu ti-au mai ramas prea multe.

In articol am inclus doua variante de cazare la preturi asemanatoare si localizate aproape de mijloacele de transport in comun precum si alte cateva date pentru care am gasit zboruri directe ieftine fie cu Tarom, fie cu Austrian Airlines.

PIATA DE CRACIUN DIN VIENA: 192€/persoana
24 – 27 noiembrie 2017, zbor din Bucuresti cu Austrian Airlines

ZBORCAZARE
z2-410

VARIANTA 1

c2-410

VARIANTA 2

c2a-410

DESPRE VACANTA TA:

ZBOR
  • 134€/persoana, dus-intors. 
  • Zbor direct, operat de Austrian Airlines.
CAZARE
  • VARIANTA 1: Queens Apartments Vienna – Evaluare Booking: 8.6/10. Pret camera dubla/twin economy cu baie privata: 115€/3 nopti ⇒ Pret de persoana: 58€
  • VARIANTA 2: Allegro Hotel Vienna –  Evaluare Booking: 7.4/10.  Pret camera dubla/twin cu baie privata: 128€/3 nopti ⇒ Pret de persoana: 64€
PRET DE PERSOANA (include zbor dus-intors + 3 nopti de cazare)
  • 192€ (zbor si cazare 1)
  • 198€ (zbor si cazare 2)
HARTA CAZARE 1
HARTA CAZARE 2

ALTE ZBORURI SPRE VIENA

(Zboruri directe, operate de Tarom sau Austrian Airlines)

  • 4 – 7 decembrie – 145€ – REZERVA
  • 9 – 12 decembrie – 133€ – REZERVA
  • 12 – 15 decembrie – 145€ – REZERVA
  • 16 – 19 decembrie – 134€ – REZERVA

Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau alte variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.


Cauta alte oferte de zboruri si cazare:


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile in pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.

Widget not in any sidebars
Spune şi prietenilor tăi despre asta:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *