City break in Amsterdam: 176€/pers. (zbor + 3 nopti de cazare in hotel 4* + transfer)

Amsterdam

Zborurile Wizz Air spre Eindhoven au tarife mici, iar pe baza lor iti poti organiza un city break la pret bun in Amsterdam.

Pentru a ajunge in Amsterdam de la aeroportul din Einhoven ai mai multe variante la dispozitie: fie cu autobuzul Terravision (un bilet costa 38.5€ dus-intors online sau 40€ daca il iei de la ghiseul din aeroport), fie cu trenul din Einhoven (40.4€/pers., dus-intors) la care se mai adauga transferul de la aeroport la gara (7.40€/pers., dus-intors). Mai poti de asemenea ajunge in Amsterdam si cu un transfer P-Airbus, la acelasi pret cu Terravision. Mai multe informatii despre aceste transferuri gasesti aici.

In propunerea noastra, pentru zbor dus-intors, 3 nopti de cazare la hotel cu scor bun pe Booking si transfer dus-intors cu Terravision vei plati numai 176€ de persoana. Pentru rezervarea transferului pe site-ul Terravision va trebui sa mai astepti putin, nefiind inca incarcate cele pentru luna noiembrie.

Cat despre cazare, ca sa ai de unde alege, am inclus in articol doua variante. Prima este un hotel de 4 stele cu scor 7.9/10 pe Booking si localizat in apropiere de mijloacele de transport in comun, in timp ce a doua este un hotel-vapor cu scor 7.3/10 pe Booking la care ai inclus micul dejun si un serviciu de transfer gratuit cu feribotul la gara centrala din Amsterdam.

Daca preferi sa iei un zbor pana la Aeroportul Amsterdam si sa renunti la transfer, gasesti in articol un buton pentru rezervare. Zborul este operat de KLM, iar un bilet dus-intors costa 133€.  Fiind o vacanta DIY, o poti personaliza asa cum iti doresti.

In cazul in care nu locuiesti in Bucuresti, gasesti in articol zboruri ieftine spre Eindhoven cu plecare de pe celelalte aeroporturi de unde Wizz Air are zbor direct: Cluj, Timisoara si Iasi. Pretul cel mai mic il vei gasi de la Timisoara: 17€ de persoana, dus-intors.

CITY BREAK AMSTERDAM: 176€/persoana
23 – 26 noiembrie 2017, zbor din Bucuresti cu Wizz Air

ZBORCAZARE
z1-510

VARIANTA 1

c1-510

VARIANTA 2

c1a-510

DESPRE VACANTA TA:

ZBOR
  • 54€/persoana, dus-intors.
  • Zbor direct, operat de Wizz Air.
CAZARE
  • VARIANTA 1: Dutch Design Hotel Artemis – Pret camera dubla/twin, baie privata: 165€/3 nopti ⇒ Pret de persoana: 83€
  • VARIANTA 2: Amstel Botel Hotel Amsterdam –  Pret camera dubla/twin, baie privata: 222€/3 nopti ⇒ Pret de persoana: 111€, mic dejun inclus.
TRANSFER
  • 38.5€/persoana, dus-intors cu Terravion (la achizitia online a biletelor) sau 40€/persoana, dus-intors (la achizitia biletelor din terminalul de sosiri din aeroport)
PRET DE PERSOANA (include zbor dus-intors + 3 nopti de cazare + transfer)
  • 176€ (zbor + cazare 1 + transfer Terravision)
  • 204€ (zbor + cazare 2 cu mic dejun + transfer Terravision)
HARTA CAZARE 1
HARTA CAZARE 2

Iata si butonul pentru rezervarea zborului KLM pana la Amsterdam in cazul in care preferi aceasta varianta:


ALTE ZBORURI SPRE EINHOVEN

DIN BUCURESTI:

 16 – 19 noiembrieREZERVA ZBOR (54€/pers.)CAUTA CAZARE
 7 – 10 decembrieREZERVA ZBOR (69€/pers.)CAUTA CAZARE
 28 – 31 decembrieREZERVA ZBOR (66€/pers.)CAUTA CAZARE

DIN CLUJ:

 11 – 14 noiembrieREZERVA ZBOR (69€/pers.)CAUTA CAZARE
 2 – 5 decembrieREZERVA ZBOR (65€/pers.)CAUTA CAZARE
 9 – 12 decembrieREZERVA ZBOR (62€/pers.)CAUTA CAZARE

DIN TIMISOARA:

 9 – 12 noiembrieREZERVA ZBOR (17€/pers.)CAUTA CAZARE
 16 – 19 noiembrieREZERVA ZBOR (24€/pers.)CAUTA CAZARE
 7 – 10 decembrieREZERVA ZBOR  (32€/pers.)CAUTA CAZARE

DIN IASI:

 2 – 6 mai 2018REZERVA ZBOR (113€/pers.)CAUTA CAZARE
 9 – 13 mai 2018REZERVA ZBOR (80€/pers.)CAUTA CAZARE

Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau alte variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.


Cauta alte oferte de zboruri si cazare:


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile in pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.

Widget not in any sidebars
Spune şi prietenilor tăi despre asta:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *