Piata de Craciun din Praga: 142€/pers. (zbor direct + 3 nopti de cazare + mic dejun + bagaj de cala)

Piete de Craciun

Incepand din 2 decembrie si pana pe 6 ianuarie 2018 ai ocazia sa vezi Praga in haine de sarbatoare. Piata de Craciun din oras a fost considerata de multi a fi chiar cea mai frumoasa din Europa, iar promotia la zborurile Tarom a picat la fix pentru a-ti planifica o vacanta aici la un tarif excelent si a te bucura  in acelasi timp de avantajele zborului direct.

Nu uita nici de bagajul de cala pe care il ai la dispozitie gratuit pe toate zborurile Tarom, tocmai bun pentru a-l umple la retur cu suveniruri  din Piata de Craciun. 🙂 Adauga in suflet putina voie buna, rasfata-te cu o bucata de turta dulce si un pahar de vin fiert cu scortisoara si transforma aceasta vacanta intr-o experienta de neuitat.

In articol poti alege din doua hoteluri, ambele cu mic dejun inclus si localizate in apropierea mijloacelor de transport in comun, astfel incat sa poti ajunge rapid in centrul vechi al orasului. De asemenea, ai posibilitatea sa alegi din doua perioade disponibile pentru acest city break, fie 11 – 14 decembrie, fie 4 – 7 decembrie (de Mos Nicolae), pretul city break-ului fiind acelasi.

Daca aceste date nu iti sunt convenabile, ai la final alte doua zboruri la acelasi pret. Pe baza lor iti poti organiza apoi foarte simplu un city break la pret mic in Praga.

PIATA DE CRACIUN DIN PRAGA: 142€/persoana
11 – 14 decembrie 2017, zbor din Bucuresti cu Tarom

ZBORCAZARE
z2-1110
c2-1110
c2a-1110

DESPRE VACANTA TA:

ZBOR
  • 115€/persoana, dus-intors, bagaj de cala inclus.
  • Zbor direct, operat de Tarom
CAZARE
  • VARIANTA 1: Hotel Slavia Prague – Pret camera dubla/twin, baie privata: 54€/3 nopti ⇒ Pret de persoana: 27€, mic dejun inclus.
  • VARIANTA 2: Hotel Olga – Pret camera dubla/twin, baie privata: 54€/3 nopti ⇒ Pret de persoana: 27€, mic dejun inclus.
PRET DE PERSOANA (include zbor dus-intors + 3 nopti de cazare cu mic dejun + bagaj de cala)
  • 142€ (zbor + cazare 1 sau 2 + mic dejun + bagaj de cala)
VEZI HOTEL 1 PE HARTA
VEZI HOTEL 2 PE HARTA

ALTE CITY BREAK-URI IN PIATA DE CRACIUN DIN PRAGA

PIATA DE CRACIUN DIN PRAGA: 142€/pers. (zbor + 3 nopti de cazare + mic dejun + bagaj de cala)

  • Perioada: 4 – 7 decembrie 2017
ZBOR (115€/pers)CAZARE 1 (27€/pers)CAZARE 2  (39€/pers)

ALTE ZBORURI SPRE PRAGA

  • 5 – 8 decembrie – 115€ – REZERVA
  • 5 – 10 decembrie – 115€ – REZERVA

Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau alte variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.


Cauta alte oferte de zboruri si cazare:


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile in pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.

Widget not in any sidebars
Spune şi prietenilor tăi despre asta:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *