Revelion in sudul Italiei (Bari, Polignano a Mare sau Monopoli): 158€/pers. (zbor + 4 nopti de cazare + mic dejun)

Bari

Pentru ca multi dintre voi ne-ati intrebat ce oferte ar mai fi de Revelion, ne-am uitat azi din nou peste oferte si am dat peste niste bilete de avion foarte ieftine spre Bari. Noi zicem ca e o ocazie excelenta sa vizitezi sudul Italiei, mai ales ca temperaturile sunt ceva mai placute decat la noi in tara in aceasta perioada.

 

Prin urmare, daca iti doresti un Revelion la un tarif bun, ia in calcul aceasta varianta. In articol vei gasi 3 propuneri de cazare, prima este chiar in Bari, a doua in Polignano a Mare, iar a treia in Monopoli. Pretul afisat in titlu este pentru optiunea de cazare din Bari, insa si restul tarifelor sunt asemanatoare. Poti citi mai multe informatii despre fiecare optiune in rubrica “Despre vacanta ta” de mai jos. Am vizitat si noi aceste orasele anul acesta si am ramas placut surprinsi.  Poti citi mai multe aici.

 

Cateva tipsuri:

  • Cel mai ieftin poti ajunge de la Aeroportul Bari pana la Bari Centrale cu 1,50€ de persoana pe sens daca iei autobuzul nr. 16 al companiei Amtab, iar biletul il iei direct de la sofer. Ar mai fi si varianta trenulului, ajungi foarte rapid si costa 5€ de persoana pe sens.
  • In cazul in care nu doresti sa inchiriezi masina, poti ajunge in Polignano a Mare sau Monopoli cu Trenitalia. Biletul spre Polignano a Mare costa 2,50€ pe sens, in timp ce pana in Monopoli este 3,20€, fiind putin mai departe. Ti se mai adauga asadar aceste transferuri (5€ dus-intors pentru Polignano a Mare sau 6,40€ pentru Monopoli) in cazul in care optezi pentru cazare in unul din aceste orasele. Bileltele le poti lua fie de pe site-ul Trenitalia (uite aici link-ul), fie direct de la fata locului.

 

REVELION LA BARI: 158€/persoana
31 decembrie 2017 – 4 ianuarie 2018, zbor din Bucuresti operat de Wizz Air
ZBORCAZARE
z2-1612

CAZARE BARIc2-1612

CAZARE POLIGNANO A MARE

c2-1612-POLIGNANO

CAZARE MONOPOLI

c2-1612-MONOPOLI

Rezervă zbor

DESPRE VACANTA TA:

ZBOR
  • 47€/persoana, dus-intors.
  • Zbor direct, operat de Wizz Air.
  • Bagaj de mana conform politicii Wizz Air, check in online.
CAZARE
  • CAZARE BARI: Bed And Breakfast Diana – Pret camera dubla/twin, baie privata: 222€/4 nopti ⇒ Pret de persoana: 111€, mic dejun inclus.
  • CAZARE POLIGNANO A MARE: Lazzarella B&B –  Pret camera dubla/twin, baie privata: 240€/4 nopti ⇒ Pret de persoana: 120€, mic dejun inclus.
  • CAZARE MONOPOLI: Al Rosa Antico –  Pret camera dubla/twin, baie privata: 208€/4 nopti ⇒ Pret de persoana: 104€, mic dejun inclus.
PRET DE PERSOANA (include zbor dus-intors + 4 nopti de cazare + mic dejun)
  • 158€ (zbor + cazare Bari)
  • 167€ (zbor + cazare Polignano a Mare)
  • 151€ (zbor + cazare Monopoli)

 

 

Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau alte variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.


Cauta alte oferte de zboruri si cazare:

Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile in pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.
Ți-a plăcut acest articol? Spune și prietenilor tăi despre el:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *