Vacanta in Maroc, Fez: 163€/pers. (zboruri + 6 nopti de cazare + mic dejun)

Maroc

Spre Fez se gasesc mai rar tarife mici la zborurile din Romania, insa azi am descoperit o varianta de calatorie pentru luna mai la un pret foarte accesibil: doar 163€ de persoana pentru zboruri cu garantie de conexiune inclusa la rezervarile efectuate prin Flyhacks.com sau kiwi.com, 6 nopti de cazare cu punctaj bun pe Booking si mic dejun inclus.

 

Intemeiat in anul 789, Fez este unul dintre cele mai vechi orase ale Marocului si a fost capitala tarii pana in anul 1912. Alaturi de Marrakesh, Agadir si Casablanca, Fez este astazi unul dintre cele mai populare orase marocane in randul turistilor, Medina din Fez facand parte din patrimoniul cultural UNESCO.

 

In articol vei putea opta din doua variante de cazare disponibile, ambele cu mic dejun inclus. In calcularea pretului lor am tinut cont si de taxa de oras de 2€ de persoana pe noapte pe care o vei achita la momentul cazarii.

 

VACANTA FEZ: 163€/persoana
16 – 22 mai 2018, zboruri din Bucuresti
ZBORCAZARE

z2-603

VARIANTA 1

c2-603

VARIANTA 2

c2a-603

DESPRE VACANTA TA:

ZBOR
  • 121€/persoana, dus-intors – zbor cu garantie de conexiune inclusa pentru rezervarile efectuate de pe Flyhacks.com sau kiwi.com
  • Zborurile sunt operate de Wizz Air si Ryanair via Milano Bergamo la plecare si Madrid la intoarcere
  • Bagaj de mana conform politiciilor companiilor aeriene, check-in online.
CAZARE
  • VARIANTA 1: Dar El Karaweine – Pret camera dubla/twin, baie privata (2 adulti): 84€/6 nopti ⇒ Pret de persoana: 42€, mic dejun inclus.
  • VARIANTA 2: Dar Berrada – Pret camera dubla/twin, baie privata (2 adulti): 156€/6 nopti ⇒ Pret de persoana: 78€, mic dejun inclus.
PRET DE PERSOANA (include zbor dus-intors + 6 nopti de cazare cu mic dejun)
  • 163€ (zbor + cazare 1)
  • 199€ (zbor + cazare 2)
HARTA CAZARE 1
HARTA CAZARE 2
Alte zboruri Bucuresti - Fez:
16.05 - 20.05 - 146€ REZERVA

Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau alte variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.

Cauta alte oferte de zboruri si cazare:

Cum poți rezerva?

Propunerea de mai sus este o vacanță pe cont propriu (DIY), așadar vei putea face toate rezervările de care ai nevoie cu ajutorul butoanelor albastre din articol. Valabilitatea prețurilor a fost verificată de noi la momentul publicării articolului, iar pentru ilustrarea acestor tarife găsești mai sus unul sau mai multe screen shot-uri. Ia in considerare faptul că aceste prețuri se pot modifica oricând și independent de noi. Înainte de a rezerva poți citi multe informații despre acest tip de vacanțe în pagina "Cum funcționează?" din site.

Widget not in any sidebars
Ți-a plăcut acest articol? Spune și prietenilor tăi despre el:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *