Descoperă plajele din Portugalia cu bilete de avion de la 100€ de persoană, dus-întors

Portugalia

Portugalia a devenit în ultimii ani una dintre cele mai căutate destinații de vacanță de la Oceanul Atlantic. Îți poate oferi plaje pe alese, unele dintre ele rămase încă sub radarul turiștilor, valuri pentru surf, plimbări în natură și bineînțeles clipe de relaxare sub razele blânde ale soarelui. Din nordul țării, acolo unde șiragul plajelor debutează cu Praia da Foz do Minho și până în sud, la plajele aurii din Algarve ce câștigă mereu coperta revistelor de travel, Portugalia are câte ceva de oferit pentru fiecare.

 

Dacă pentru anul acesta nu ai stabilit încă destinația vacanței tale, poate reușim să te convingem să alegi de această dată plajele portugheze de la Atlantic. De la Bucuresti TAP, Blue Air si Wizz Air zboară direct spre Lisabona, iar spre Porto sau Faro ai zboruri cu escale decente la TAP Portugal. Dacă în schimb îți dorești o vacanță insulară, noi îți recomandăm să alegi Porto Santo. În cazul în care locuiești în partea de nord-vest a țării, Wizz Air are zboruri directe de la Budapesta spre Lisabona, Faro și Porto. Tot spre Lisabona zboară direct și TAP.

 

Am realizat o listă cu zboruri din București și din Budapesta operate de Wizz Air, Blue Air sau TAP pentru date de călătorie cu prețuri mai bune. În cazul în care optezi pentru un zbor Wizz Air, azi (13 martie 2018) ai reducere 20% pentru toate zborurile efectuate înainte de 31 mai. Reducerea este valabilă pe site-ul companiei, așa că în motorul de căutare selectează opțiunea WIZZ AIR SITE OFICIAL pentru cel mai mic tarif existent.

 

Coasta Portugaliei de langa Lisabona

estoril

La aproximativ 30 km de Lisabona găsești plajele din Estoril și Cascais. Fiind atât de aproape de capitala Portugaliei stațiunile au devenit căutate și de cei care își doresc o vacanță variată în care să combine relaxarea de la malul oceanului cu o vizită la Lisabona și Sintra.

Cele mai căutate plaje de aici sunt Praia do Tamariz, Praia da Duquesa, Praia da Conceição și Praia da Ribeira de Cascais. Nu departe gasești renumitele Cabo da Roca și Boca do Inferno.

Coasta Portugaliei de langa Porto

miramar-plaja-porto

Sursa foto: europeanbestbestination.com

Nici regiunea din apropiere de Porto nu duce lipsă de plaje cu nisip, iar partea cea mai bună e că ele sunt mai puțin aglomerate chiar și în lunile de vârf. Îți amintim aici doar despre Praia Miramar, Praia do Senhor da Pedra și Praia de Matosinhos foarte apreciate pentru valurile numai bune pentru surf.

Algarve

Algarve

Cu numeroase plaje ce au primit calificativul Blue Flag, Algarve este o destinație în care merită din plin să-ți faci vacanța. Ai atât de multe plaje aici încât poți alege una nouă pentru fiecare zi din vacanța ta. Probabil la final cu greu te vei putea decide care dintre ele ți-a plăcut mai mult. Fie că alegi o cazare în Albufeira, Lagos sau Portimao, trebuie neapărat să vizitezi întreaga zonă.

Insula Porto Santo

Porto Santo

La doar 43 km nord de Madeira gasești unele dintre cele mai bune plaje portugheze de la ocean, în insula Porto Santo. Insula are doar 11 km lungime și 6 km lațime și este un mic paradis pentru iubitorii vacanțelor liniștite.

Zbor Bucuresti - LisabonaZbor Budapesta - Lisabona

otp-lis-1303

bud-lis-1303

Zbor Bucuresti - PortoZbor Budapesta - Porto

otp-opo-1303

bud-opo-1303

Zbor Bucuresti - FaroZbor Budapesta - Faro

otp-fao-1303

bud-fao-1303

Zbor Bucuresti - Porto Santo

otp-pxo-1303

Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau alte variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.

Cauta alte oferte de zboruri si cazare:

Cum poți rezerva?

Propunerea de mai sus este o vacanță pe cont propriu (DIY), așadar vei putea face toate rezervările de care ai nevoie cu ajutorul butoanelor albastre din articol. Valabilitatea prețurilor a fost verificată de noi la momentul publicării articolului, iar pentru ilustrarea acestor tarife găsești mai sus unul sau mai multe screen shot-uri. Ia in considerare faptul că aceste prețuri se pot modifica oricând și independent de noi. Înainte de a rezerva poți citi multe informații despre acest tip de vacanțe în pagina "Cum funcționează?" din site.

 

 

Spune şi prietenilor tăi despre asta:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *