Vacanta in Malaga si Gibraltar: 262€/pers. (zbor + 7 nopti de cazare + transfer)

Gibraltar

Azi, 13 martie, Wizz Air are 20% reducere pentru toate zborurile efectuate inainte de 31 mai, astfel ca vei putea obtine un pret mai bun pentru biletele de avion pentru oricare din destinatiile deservite de companie.

 

Iti propunem ca in luna mai sa petreci o vacanta in doua dintre cele mai frumoase locatii ale Peninsulei Iberice: Malaga si Gibraltar. In pretul vacantei am inclus zborul dus-intors spre Malaga si 7 nopti de cazare aici, Malaga fiind o buna baza pentru explorarea intregii regiuni. De asemenea, pretul include si tariful autobuzelor spre Gibraltar pentru a putea petrece o zi si aici, de dimineata pana seara. Teritoriu britanic, Gibraltar este astazi singurul loc din Europa in care se mai gasesc maimute in libertate si tot aici poti admira si faimoasa stanca Hercules.

 

Pentru a ajunge la Gibraltar va trebui ca din Malaga sa iei autobuzul Avanza (Portillo) spre La Linea de Concepcion. Momentan biletele online nu sunt inca puse la vanzare pentru luna mai, asa ca va trebui sa incerci peste ceva vreme sau sa le achizitionezi de la fata locului. Un bilet dus-intors costa 33€ de persoana. La Linea de Concepcion este orasul spaniol aflat cel mai aproape de granita. Dupa ce treci frontiera pe jos, poti fie sa iei autobuzul numarul 2 spre oras, fie continui la pas, caz in care vei avea parte de o experienta inedita: sa traversezi pista unui aeroport. ? In tariful vacantei am inclus si transferul cu autobuzul spre oras, in cazul in care alegi aceasta varianta. Cel mai avantajos este sa iti iei bilet pentru o zi, costa 3€ de persoana si il vei folosi si la intoarcere, pretul unui bilet cu o singura calatorie fiind 2€ de persoana. Acest bilet il vei lua de la fata locului. Iata si un link cu mai multe informatii despre cum ajungi din Malaga in Gibraltar si inca un link cu informatii despre transportul in Gibraltar.

 

Atunci cand faci rezervarea biletului de avion selecteaza in motorul de cautare optiunea WIZZ AIR SITE OFICIAL pentru a beneficia de cel mai mic tarif existent.

 

In cazul in care datele propuse de noi nu iti sunt convenabile, gasesti la final o multime de alte zboruri la preturi mici din Bucuresti si Cluj.

 

Nu in ultimul rand, arunca o privire si peste articolul nostru despre Ronda si Frigiliana, doua orasele superbe din Andaluzia pe care mai poti sa le vizitezi.

 

VACANTA MALAGA SI GIBRALTAR: 262€/persoana
8 – 15 mai 2018, zbor din Bucuresti cu Wizz Air
ZBORCAZARETRANSFER

z1-1303

VARIANTA 1

c1-1303

VARIANTA 2

c1a-1303

t1-1303

t1a-1303

Rezerva autobuz

DESPRE VACANTA TA:

ZBOR
  • 83€/persoana, dus-intors
  • Zbor direct, operat de Wizz Air
  • Bagaj de mana conform politicii Wizz Air, check-in online
CAZARE
  • VARIANTA 1: BARLOVENTO – Pret camera dubla/twin, baie privata (2 adulti): 285€/7 nopti ⇒ Pret de persoana: 143€
  • VARIANTA 2: Hostal La Casa de Enfrente – Pret camera dubla/twin, baie privata (2 adulti): 320€/7 nopti ⇒ Pret de persoana: 160€
TRANSFER MALAGA - LINEA DE LA CONCEPCION - GIBRALTAR SI RETUR
  • 33€/persoana, dus-intors autobuz Malaga – Linea de la Concepcion
  • 3€/persoana pe zi – autobuz (nr. 2) Europa Point Terminus – Market Place Terminus
PRET DE PERSOANA (include zbor dus-intors + 7 nopti de cazare + transfer Malaga - Gibraltar + retur)
  • 262€ (zbor + cazare 1 + autobuz)
  • 279€ (zbor + cazare 2 + autobuz)
HARTA CAZARE 1
HARTA CAZARE 2
Alte zboruri Bucuresti - Malaga:
8.05 - 12.05 - REZERVA
12.05 - 15.05 - REZERVA
15.05 - 19.05 - REZERVA
9.10 - 14.10 - REZERVA
13.10 - 18.10 - REZERVA
Zboruri Cluj - Malaga:
7.05 - 11.05 - REZERVA
7.05 - 14.05 - REZERVA
14.05 - 18.05 - REZERVA
18.05 - 21.05 - REZERVA
18.05 - 25.05 - REZERVA
21.05 - 25.05 - REZERVA
22.10 - 26.10 - REZERVA

Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau alte variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.

Cauta alte oferte de zboruri si cazare:

Cum poți rezerva?

Propunerea de mai sus este o vacanță pe cont propriu (DIY), așadar vei putea face toate rezervările de care ai nevoie cu ajutorul butoanelor albastre din articol. Valabilitatea prețurilor a fost verificată de noi la momentul publicării articolului, iar pentru ilustrarea acestor tarife găsești mai sus unul sau mai multe screen shot-uri. Ia in considerare faptul că aceste prețuri se pot modifica oricând și independent de noi. Înainte de a rezerva poți citi multe informații despre acest tip de vacanțe în pagina "Cum funcționează?" din site.
Spune şi prietenilor tăi despre asta:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *