Weekend prelungit in Pisa si Cinque Terre: 174€/pers. (zbor + 3 nopti de cazare + transfer)

Cinque Terre

Propunerea de astazi te duce in una dintre cele mai splendide zone italiene intr-un weekend prelungit in luna mai. Am inclus in tarif zborul dus-intors alaturi de 3 nopti de cazare in Pisa si transferul cu trenul intre Pisa si Vernazza si retur, asftel incat sa poti face o vizita in Cinque Terre de dimineata pana seara.

 

Alcatuita din 5 sate,  Monterosso al Mare, Vernazza, Corniglia, Manarola si Riomaggiore, toate de o rara frumusete si cu privelisti fascinante asupra marii, regiunea Cinque Terre este inclusa in patrimoniul UNESCO si trebuie ca macar o data sa ajungi aici.

 

In Pisa nu rata o vizita la Turnul Inclinat, Domul din Pisa si Piata Cavalerilor. Din acest oras poti ajunge usor si in Siena sau Florenta, biletele de tren fiind la tarife bune.

 

In articol vei gasi doua propuneri de cazare, ambele cu punctaj bun pe Booking. Cea de-a doua are si mic dejun, iar pretul este cu doar 5€ de persoana mai mare. In calcularea pretului pentru cazare am tinut cont si de taxa de oras de 1.50€ de persoana pe noapte pe care o vei plati la hotel.

 

La final gasesti si o lista cu alte zboruri la preturi mici care speram sa-ti fie utila in cazul in care preferi alte date de calatorie.

 

CITY BREAK PISA SI CINQUE TERRE (VERNAZZA): 174€/persoana
5 – 8 mai 2018, zbor cu Wizz Air din Bucuresti
ZBORCAZARETRANSFER

z1-2103

VARIANTA 1

c1-2103

VARIANTA 2

c1a-2103

t1-2103

Rezerva tren

DESPRE VACANTA TA:

ZBOR
  • 75€/persoana, dus-intors
  • Zbor direct, operat de Wizz Air
  • Bagaj de mana conform politicii Wizz Air, check-in online

CAZARE
  • VARIANTA 1: Gino’s House – Pret camera dubla/twin, baie privata (2 adulti): 150€/3 nopti ⇒ Pret de persoana: 75€
  • VARIANTA 2: Casa Betania – Pret camera dubla/twin, baie privata (2 adulti): 159€/3 nopti ⇒ Pret de persoana: 80€, mic dejun inclus
  • In calcularea pretului pentru cazare am tinut cont si de taxa de oras de 1.50€/persoana/noapte pe care o vei achita la hotel.

TRANSFER
  • 24€/persoana, dus-intors – cu Trenitalia

PRET DE PERSOANA (include zbor dus-intors + 3 nopti de cazare + transfer)
  • 174€ (zbor + cazare 1 + transfer)
  • 179€ (zbor + cazare 2 cu mic dejun + transfer)

HARTA CAZARE 1

HARTA CAZARE 2

Alte zboruri Bucuresti - Pisa:
12.05 - 15.05 - 70€ REZERVA
15.05 - 19.05 - 70€ REZERVA
19.05 - 22.05 - 81€ REZERVA
26.05 - 29.05 - 107€ REZERVA
9.06 - 12.06 - 92€ REZERVA

Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau alte variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.

Cauta alte oferte de zboruri si cazare:

Cum poți rezerva?

Propunerea de mai sus este o vacanță pe cont propriu (DIY), așadar vei putea face toate rezervările de care ai nevoie cu ajutorul butoanelor albastre din articol. Valabilitatea prețurilor a fost verificată de noi la momentul publicării articolului, iar pentru ilustrarea acestor tarife găsești mai sus unul sau mai multe screen shot-uri. Ia in considerare faptul că aceste prețuri se pot modifica oricând și independent de noi. Înainte de a rezerva poți citi multe informații despre acest tip de vacanțe în pagina "Cum funcționează?" din site.
Spune şi prietenilor tăi despre asta:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *