Vacanta de vara in Calabria: 134€/pers. (zbor + 4 nopti de cazare + transfer)

Tropea

Iata cat de putin ar putea sa te coste cateva zile de relaxare pe plajele din Calabria atunci cand alegi sa le petreci alaturi de prieteni si ai in plus si zboruri la preturi mici. 🙂

 

Propunerea de mai jos se adreseaza unui grup de 4 persoane, iar pentru zbor dus-intors cu Wizz Air, 4 nopti de cazare cu punctaj foarte bun pe Booking si transfer (autobuz de la aeroport + tren) vei plati doar 134€ de persoana.

 

Prima varianta de cazare din articol este o casa de vacanta din Santa Domenica, iar cea de-a doua este un apartament cu 2 dormitoare din Parghelia.

 

Daca in aceasta vacanta preferi sa inchiriezi o masina, poti compara preturile existe la mai multi furnizori pe site-ul Rentalcars, un motor de cautare care iti va permite sa vizualizezi cele mai mici preturi disponibile. Ai mai jos si un widget.

 

La final gasesti si alte cateva exemple de zboruri la preturi convenabile spre Lamezia Terme, iar pe modelul propus de noi iti poti organiza cu usurinta o vacanta in Calabria pentru oricare din datele de calatorie din acea lista.

 

VACANTA CALABRIA: 134€/persoana
6 – 10 iunie 2018, zbor cu Wizz Air din Bucuresti
ZBORCAZARETRANSFER

z2-2005

VARIANTA 1

c2-2005

VARIANTA 2

c2a-2005

Transfer aeroport – Santa Domenica

t2-2005

Transfer aeroport – Parghelia

t2a-2005

Rezerva transfer

DESPRE VACANTA TA:

ZBOR
  • 91€/persoana, dus-intors
  • Zbor direct, operat de Wizz Air
  • Bagaj de mana conform politicii Wizz Air, check in online
CAZARE
  • VARIANTA 1: Sunrise Residence Tropea – Punctaj Booking: “Superb” (9.3 din 10).  Pret casa de vacanta, baie privata (4 adulti): 128€/4 nopti ⇒ Pret de persoana: 32€
  • VARIANTA 2:  Villa Caterina – Punctaj Booking: “Exceptional” (9.7 din 10). Pret apartament cu 2 dormitoare, baie privata (4 adulti): 260€/4 nopti ⇒ Pret de persoana: 65€
TRANSFER AUTOBUZ + TREN
  • Transfer Aeroport Lamezia Terme – Santa Domenica: 11€/persoana autobuz + tren (pentru optiunea 1 de cazare)
  • Transfer Aeroport Lamezia Terme – Parghelia: 10€/persoana autobuz + tren (pentru optiunea 2 de cazare)
PRET DE PERSOANA (include zbor dus-intors + 4 nopti de cazare + transfer)
  • 134€ (zbor + cazare 1 + transfer)
  • 166€ (zbor + cazare 2 + transfer)
HARTA CAZARE 1
HARTA CAZARE 2

Alte zboruri spre Lamezia Terme

Preturi bilete de avion Bucuresti - Lamezia Terme:
23.05 - 30.05 - 92€ REZERVA
6.06 - 13.06 - 103€ REZERVA
10.06 - 13.06 - 108€ REZERVA
13.06 - 17.06 - 112€ REZERVA

Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau alte variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.

Cauta alte oferte de zboruri si cazare:

Cum poți rezerva?

Propunerea de mai sus este o vacanță pe cont propriu (DIY), așadar vei putea face toate rezervările de care ai nevoie cu ajutorul butoanelor albastre din articol. Valabilitatea prețurilor a fost verificată de noi la momentul publicării articolului, iar pentru ilustrarea acestor tarife găsești mai sus unul sau mai multe screen shot-uri. Ia in considerare faptul că aceste prețuri se pot modifica oricând și independent de noi. Înainte de a rezerva poți citi multe informații despre acest tip de vacanțe în pagina "Cum funcționează?" din site.
Spune şi prietenilor tăi despre asta:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *