Vacanta de vara in Corfu: 218€/pers. (zbor + 7 nopti de cazare)

Corfu

Insula de smarald a Mării Ionice este un paradis pentru turiştii amatori de soare şi mare, motiv pentru care şi numărul ridicat de vizitatori care îi calcă anual pragul, iar la plecare promit să se reîntoarcă.

 

In propunerea de azi de vacanta vei plati pe zboruri si 7 nopti de cazare cu punctaj bun pe Booking numai 218€ de persoana.

 

La final ai si alte cateva exemple de zboruri la preturi bune care speram sa-ti fie utile in cazul in care nu ai prins la timp oferta sau preferi alte date de calatorie.

 

Daca in aceasta vacanta ai in plan sa inchiriezi o masina, poti compara preturile existente la mai multi furnizori pe site-ul Rentalcars, un motor de cautare care iti va permite sa vizualizezi cele mai mici preturi disponibile. Ai mai jos si un widget.

 

VACANTA CORFU : 218€/persoana
15 – 22 iunie 2018, zboruri din Bucuresti
ZBORCAZARE

z1-2705

VARIANTA 1

c1-2705

VARIANTA 2

c1a-2705

DESPRE VACANTA TA:

ZBOR
  • 153€/persoana, dus-intors, garantie de conexiune pentru rezervarile efectuate prin kiwi.com
  • Zboruri operate de Ryanair via Roma
  • Bagaj de mana conform politicii Ryanair
CAZARE
  • VARIANTA 1: Fardini Seaside Hotel – Pret camera dubla/twin, baie privata (2 adulti): 130€/7 nopti ⇒ Pret de persoana: 65€
  • VARIANTA 2: Kavos Panorama Complex – Pret camera dubla/twin, baie privata (2 adulti): 152€/7 nopti ⇒ Pret de persoana: 76€
PRET DE PERSOANA (include zbor dus-intors + 7 nopti de cazare)
  • 218€ (zbor + cazare 1)
  • 229€ (zbor + cazare 2)
HARTA CAZARE 1
HARTA CAZARE 2

Alte zboruri spre Corfu

Preturi bilete de avion Bucuresti - Corfu:
8.06 - 15.06 - 168€ REZERVA
16.08 - 23.08 - 190€ REZERVA
4.09 - 12.09 - 172€ REZERVA
26.09 - 2.10 - 131€ REZERVA

Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau alte variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.

Cauta alte oferte de zboruri si cazare:

Cum poți rezerva?

Propunerea de mai sus este o vacanță pe cont propriu (DIY), așadar vei putea face toate rezervările de care ai nevoie cu ajutorul butoanelor albastre din articol. Valabilitatea prețurilor a fost verificată de noi la momentul publicării articolului, iar pentru ilustrarea acestor tarife găsești mai sus unul sau mai multe screen shot-uri. Ia in considerare faptul că aceste prețuri se pot modifica oricând și independent de noi. Înainte de a rezerva poți citi multe informații despre acest tip de vacanțe în pagina "Cum funcționează?" din site.
Spune şi prietenilor tăi despre asta:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *