Creativesc și All4Travel caută 3 pasionați de călătorii pentru a le oferi o hartă răzuibilă

creativesc1

Update 11 iunie 2018: Concursul s-a încheiat. Accesează aici site-ul Creativesc pentru a vedea dacă te numeri printre cei 3 câștigători. Felicitări tuturor! 🙂

În plus, pentru că au fost multe înscrieri la concurs, prietenii de la Creativesc au o surpriză pentru toți participanții care își doresc o hartă răzuibilă dar nu au avut șansa să câștige una și le oferă acestora un discount de -10% până la sfârșitul lunii. Pentru a beneficia de această reducere folosește codul de voucher “all4travel“.

Călătorii frumoase tuturor și cât mai multe țări de răzuit!  

creativesc-all4travel-discount


Dacă ești mereu cu gândul la o nouă destinație, atunci cu siguranță vei îndrăgi acest cadou. Împreună cu prietenii de la Creativesc oferim 3 hărți răzuibile Deluxe “Am fost acolo” care să te ajute să ții mai ușor evidența locurilor vizitate și să te inspire să pleci în noi călătorii. Sperăm să răzuiești cât mai multe țări şi să aşterni astfel pe hartă povestea călătoriilor tale.

 

Harta este în varianta premium, include detalii cum ar fi principalele oraşe sau forme de relief ale unei ţări şi are dimensiunile 82.5 x 59.4 cm. O vei putea folosi pentru a personaliza fie un perete din locuinţa ta, fie o piesă de mobilier. Poţi vedea harta şi citi mai multe despre ea aici.

 

Pentru a te înscrie în concurs tot ce trebuie să faci este laşi un comentariu la această postare pe pagina noastră de Facebook în care să răspunzi la întrebarea Ce țară îți dorești să vizitezi cel mai mult?”.

 

Concursul se desfășoară în perioada 6 – 11 iunie 2018, ora 12:00, iar fiecare persoană poate participa cu un singur comentariu. Cei 3 câștigători vor fi aleși prin random.org. Regulamentul complet al concursului îl găseşti pe site-ul Creativesc.

 

Pentru multe alte idei de cadouri inedite îți recomandăm să accesezi site-ul Creativesc şi să urmăreşti pagina lor de Facebook.

 

Spune şi prietenilor tăi despre asta:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *