Vacanta in Cappadocia: 128€/pers. (zbor + 6 nopti de cazare)

Cappadocia

Pana pe 6 octombrie Pegasus are reduceri de pana la 40% pentru o selectie de zboruri, astfel ca te-ai putea bucura de o vacanta de 6 nopti in Cappadocia si sa platesti pentru zbor si cazare cu punctaj bun pe Booking doar 128€ de persoana.

 

Reducerea la biletele de avion se aplica la rezervarile efectuate pe site-ul companiei, insa doar inainte de realizarea platii (va trebui sa parcurgi toti pasii rezervarii, iar la ultimul pas, inainte de efectuarea platii, sa bifezi optiunea Selected Routes – 40% Off). Ai mai jos si un screenshot pentru exemplificare. Pretul astfel obtinut al zborului dus-intors va fi de numai 83€ de persoana.

 

Daca preferi o varianta de cazare cu mic dejun, poti selecta a doua optiune din articol. In acest caz tariful vacantei va fi putin mai mare, respectiv 137€ de persoana.

 

Aceasta oferta la biletele de avion si cazare este limitata, motiv pentru care iti recomandam sa-ti faci din timp rezervarile. Poti verifica in orice moment preturile mai sunt valabile cu ajutorul butoanelor albastre din articol, fiind o vacanta pe cont propriu. Poti citi aici mai multe informatii. De asemenea, ai in articol si alte zboruri la preturi mici din Bucuresti pe baza carora iti poti organiza o vacanta aici si pentru alte date de calatorie.

 

VACANTA CAPPADOCIA: 128€/persoana
8 – 14 martie 2019, zbor cu Pegasus din Bucuresti
ZBORCAZARE

z2-510

VARIANTA 1

c2-510

VARIANTA 2

c2a-510

Informatii despre aceasta vacanta:

ZBOR
  • 83€/persoana, dus-intors
  • Zbor via Istanbul operat de Pegasus Airlines, bagaj de mana
CAZARE
  • VARIANTA 1: Happydocia Hotel & Pension – Pret camera dubla/twin (2 adulti): 90€/6 nopti ⇒ Pret de persoana: 45€
  • VARIANTA 2: Goreme City Hotel – Pret camera dubla/twin (2 adulti): 108€/6 nopti ⇒ Pret de persoana: 54€, mic dejun inclus
PRET DE PERSOANA (include zbor dus-intors + 6 nopti de cazare)
  • 128€ (zbor + cazare 1)
  • 137€ (zbor + cazare 2 + mic dejun)
HARTA CAZARE 1
HARTA CAZARE 2

Alte zboruri spre Kayseri

Din Bucuresti:

Zbor Bucuresti - Kayseri: 87€/pers.

8 – 15 martie 2019Zbor Bucuresti - Kayseri: 87€/pers.

11 – 15 martie 2019Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau alte variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.

Cauta alte oferte de zboruri si cazare:

Cum poți rezerva?

Propunerea de mai sus este o vacanță pe cont propriu (DIY), așadar vei putea face toate rezervările de care ai nevoie cu ajutorul butoanelor albastre din articol. Valabilitatea prețurilor a fost verificată de noi la momentul publicării articolului, iar pentru ilustrarea acestor tarife găsești mai sus unul sau mai multe screen shot-uri. Ia in considerare faptul că aceste prețuri se pot modifica oricând și independent de noi. Înainte de a rezerva poți citi multe informații despre acest tip de vacanțe în pagina "Cum funcționează?" din site.
Spune şi prietenilor tăi despre asta:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *