Vacanta in Maroc: 87€/pers. (zbor + 4 nopti de cazare cu mic dejun)

Maroc

Am gasit cateva zboruri foarte ieftine din Bucuresti spre Maroc (Fez), iar cu ajutorul lor iti poti organiza o vacanta pe pamant african cu numai 87€ de persoana, tarif ce include zborurile cu garantie de conexiune kiwi.com si 4 nopti de cazare cu punctaj bun pe Booking si mic dejun inclus.

 

Intemeiat in anul 789, Fez este unul dintre cele mai vechi orase ale Marocului si a fost capitala tarii pana in anul 1912. Alaturi de Marrakesh, Agadir si Casablanca, Fez este astazi unul dintre cele mai populare orase marocane in randul turistilor, Medina din Fez facand parte din patrimoniul cultural UNESCO.

 

In articol poti opta din trei variante de cazare disponibile, toate avand mic dejun inclus si punctaj bun pe Booking. Gasesti informatii despre preturi pentru fiecare din ele in rubrica “Informatii despre aceasta vacanta” de mai jos. In calcularea pretului lor am tinut cont si de taxa de oras pe care o vei achita la momentul cazarii.

 

Aceasta oferta la biletele de avion si cazare este limitata, motiv pentru care iti recomandam sa-ti faci din timp rezervarile. Poti verifica in orice moment daca preturile mai sunt valabile cu ajutorul butoanelor albastre din articol, fiind o vacanta pe cont propriu. Poti citi aici mai multe informatii. De asemenea, ai in articol si alte zboruri la preturi mici din Bucuresti pe baza carora iti poti organiza o vacanta aici si pentru alte date de calatorie.

 

VACANTA FEZ: 87€/persoana
22 – 26 ianuarie 2019, zboruri din Bucuresti
ZBORCAZARE

z1-810

VARIANTA 1

c1-810

VARIANTA 2

c1a-810

VARIANTA 3

c1b-810

Rezerva zbor

Informatii despre aceasta vacanta:

ZBOR
  • 59€/persoana, dus-intors
  • Zboruri operate de Ryanair, via Bruxelles
  • Garantie de conexiune pentru rezervarile efectuate prin kiwi.com
CAZARE
  • VARIANTA 1: Hotel Tombouktou – Pret camera dubla/twin (2 adulti): 56€/4 nopti ⇒ Pret de persoana: 28€, mic dejun inclus
  • VARIANTA 2: Dar el moukhtar – Pret camera dubla/twin (2 adulti): 72€/4 nopti ⇒ Pret de persoana: 36€, mic dejun inclus
  • VARIANTA 3: Maison Adam – Pret camera dubla/twin (2 adulti): 104€/4 nopti ⇒ Pret de persoana: 52€, mic dejun inclus
PRET DE PERSOANA (include zbor dus-intors + 4 nopti de cazare + mic dejun)
  • 87€ (zbor + cazare 1 + mic dejun)
  • 95€ (zbor + cazare 2 + mic dejun)
  • 111€ (zbor + cazare 3 + mic dejun)
HARTA CAZARE 1
HARTA CAZARE 2

Alte zboruri spre Fez

Din Bucuresti:

Zbor Bucuresti - Fez: 63€/pers.

18 – 26 ianuarie 2019Zbor Bucuresti - Fez: 63€/pers.

21 – 26 ianuarie 2019Zbor Bucuresti - Fez: 60€/pers.

22 – 29 ianuarie 2019Zbor Bucuresti - Fez: 109€/pers.

22 – 30 ianuarie 2019Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau alte variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.

Cauta alte oferte de zboruri si cazare:

Cum poți rezerva?

Propunerea de mai sus este o vacanță pe cont propriu (DIY), așadar vei putea face toate rezervările de care ai nevoie cu ajutorul butoanelor albastre din articol. Valabilitatea prețurilor a fost verificată de noi la momentul publicării articolului, iar pentru ilustrarea acestor tarife găsești mai sus unul sau mai multe screen shot-uri. Ia in considerare faptul că aceste prețuri se pot modifica oricând și independent de noi. Înainte de a rezerva poți citi multe informații despre acest tip de vacanțe în pagina "Cum funcționează?" din site.
Spune şi prietenilor tăi despre asta:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *