3 zile la Londra: 75€/pers. (zbor + cazare cu mic dejun)

Londra

Iata o noua ocazie sa petreci un city break la Londra si sa platesti extrem de putin pe zbor si cazare cu mic dejun inclus (numai 75€ de persoana). Pentru ca orarul de zbor este foarte bun, nu vei avea nevoie decat de 2 nopti de cazare la hotel, dar in acelasi timp vei avea la dispozitie 3 zile pentru vizitat, lucru deloc de neglijat intr-un oras cum este Londra. Si ca sa iti dam si cateva exemple cam ce ai putea sa vizitezi aici, insa nici pe departe ca lista sa fie una completa, vom aminti aici despre Big Ben, London Eye, Madame Tussauds, British Museum sau London Bridge. Nu rata nici schimbarea garzii la Palatul Buckingham sau o plimbare spre seara pe Oxford Street, una dintre cele mai lungi artere de shopping din Europa. Rasfata-te cu un ceai fierbinte si o portie de fish & chips pentru a simti gustul autentic al Londrei.

 

Aceasta oferta la biletele de avion si cazare este limitata, motiv pentru care iti recomandam sa-ti faci din timp rezervarile. Poti verifica in orice moment daca preturile mai sunt valabile cu ajutorul butoanelor albastre din articol, fiind o vacanta pe cont propriu. Poti citi aici mai multe informatii. De asemenea, ai in articol si alte zboruri la preturi mici din Bucuresti, Timisoara si Cluj pe baza carora iti poti organiza o vacanta aici si pentru alte date de calatorie.

 

CITY BREAK LONDRA: 75€/persoana
27 – 29 noiembrie 2018, zbor cu Ryanair din Bucuresti
ZBORCAZARE

z11010

VARIANTA 1

c11010

VARIANTA 2

ca11010

Informatii despre aceasta vacanta:

ZBOR
  • 26€/persoana, dus-intors
  • Zbor direct, operat de Ryanair
CAZARE
  • VARIANTA 1: Park Hotel – Pret camera dubla/twin (2 adulti): 97€/2 nopti ⇒ Pret de persoana: 49€, mic dejun inclus
  • VARIANTA 2: Ibis Styles London Croydon – Pret camera dubla/twin (2 adulti): 120€/2 nopti ⇒ Pret de persoana: 60€, mic dejun inclus
PRET DE PERSOANA (include zbor dus-intors + 2 nopti de cazare cu mic dejun)
  • 75€ (zbor + cazare 1 + mic dejun)
  • 86€ (zbor + cazare 2 + mic dejun)
HARTA CAZARE 1
HARTA CAZARE 2

Alte zboruri spre Londra

Din Bucuresti:

Zbor Bucuresti - Londra: 38€/pers.

1 – 5 decembrie 2018Zbor Bucuresti - Londra: 38€/pers.

2 – 5 decembrie 2018Zbor Bucuresti - Londra: 38€/pers.

3 – 5 decembrie 2018Zbor Bucuresti - Londra: 41€/pers.

4 – 6 decembrie 2018Din Timisoara:

Zbor Timisoara - Londra: 71€/pers.

1 – 4 decembrie 2018Zbor Timisoara - Londra: 64€/pers.

1 – 5 decembrie 2018Din Cluj:

Zbor Cluj - Londra: 56€/pers.

2 – 6 decembrie 2018Zbor Cluj - Londra: 56€/pers.

3 – 6 decembrie 2018Zbor Cluj - Londra: 56€/pers.

4 – 6 decembrie 2018Zbor Cluj - Londra: 56€/pers.

4 – 7 decembrie 2018Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau alte variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.

Cauta alte oferte de zboruri si cazare:

Cum poți rezerva?

Propunerea de mai sus este o vacanță pe cont propriu (DIY), așadar vei putea face toate rezervările de care ai nevoie cu ajutorul butoanelor albastre din articol. Valabilitatea prețurilor a fost verificată de noi la momentul publicării articolului, iar pentru ilustrarea acestor tarife găsești mai sus unul sau mai multe screen shot-uri. Ia in considerare faptul că aceste prețuri se pot modifica oricând și independent de noi. Înainte de a rezerva poți citi multe informații despre acest tip de vacanțe în pagina "Cum funcționează?" din site.
Spune şi prietenilor tăi despre asta:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *