Vara 2019: Zboruri spre Barcelona cu Vueling de la 70€ dus-intors

Barcelona

Pentru lunile mai si iunie am gasit cateva zboruri cu Vueling spre Barcelona la numai 70€ sau 76€ pe baza carora iti poti organiza fie un city break convenabil in orasul lui Gaudi, fie o vacanta relaxanta in Costa Brava sau Costa Dorada.

 

Aceasta oferta la biletele de avion este limitata, motiv pentru care iti recomandam sa-ti faci din timp rezervarile. Poti verifica in orice moment daca preturile mai sunt valabile cu ajutorul butoanelor albastre din articol, fiind o vacanta pe cont propriu. Poti citi aici mai multe informatii. De asemenea, ai in articol si alte zboruri la preturi mici din Bucuresti pe baza carora iti poti organiza o vacanta aici si pentru alte date de calatorie.

 

ZBORURI BARCELONA: de la 70€/persoana
Mai – iunie 2019, zboruri cu Vueling din Bucuresti
ZBOR

z1-1310

 

 

Zboruri din Bucuresti:

Zbor Bucuresti - Barcelona: 70€/pers.

14 – 18 mai 2019Zbor Bucuresti - Barcelona: 70€/pers.

14 – 21 mai 2019Zbor Bucuresti - Barcelona: 76€/pers.

21 – 25 mai 2019Zbor Bucuresti - Barcelona: 70€/pers.

4 – 13 iunie 2019Zbor Bucuresti - Barcelona: 76€/pers.

8 – 13 iunie 2019 

Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau alte variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.

Cauta alte oferte de zboruri si cazare:

Cum poți rezerva?

Propunerea de mai sus este o vacanță pe cont propriu (DIY), așadar vei putea face toate rezervările de care ai nevoie cu ajutorul butoanelor albastre din articol. Valabilitatea prețurilor a fost verificată de noi la momentul publicării articolului, iar pentru ilustrarea acestor tarife găsești mai sus unul sau mai multe screen shot-uri. Ia in considerare faptul că aceste prețuri se pot modifica oricând și independent de noi. Înainte de a rezerva poți citi multe informații despre acest tip de vacanțe în pagina "Cum funcționează?" din site.
Spune şi prietenilor tăi despre asta:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *