City break in Marsilia: 73€/pers. (zbor + 3 nopti de cazare)

Marsilia

Ryanair are bilete de avion spre Marsilia la numai 20€ de persoana dus-intors, astfel ca ai putea plati pentru un city break in sudul Frantei numai 73€ de persoana.

 

Aceasta oferta la biletele de avion si cazare este limitata, motiv pentru care iti recomandam sa-ti faci din timp rezervarile. Poti verifica in orice moment daca preturile mai sunt valabile cu ajutorul butoanelor albastre din articol, fiind o vacanta pe cont propriu. Poti citi aici mai multe informatii. De asemenea, ai in articol si alte zboruri la preturi mici din Bucuresti pe baza carora iti poti organiza o vacanta aici si pentru alte date de calatorie.

 

CITY BREAK MARSILIA: 73€/persoana
18 – 21 ianuarie 2019, zbor cu Ryanair din Bucuresti
ZBORCAZARE

z1111

VARIANTA 1

c1111

VARIANTA 2

c1111a

Informatii despre aceasta vacanta:

ZBOR
  • 20€/persoana, dus-intors
  • Zbor direct, operat de Ryanair, bagaj de mana mic
CAZARE
  • VARIANTA 1: Ibis Budget Marseille Timone – Pret camera dubla/twin (2 adulti): 105€/3 nopti ⇒ Pret de persoana: 53€
  • VARIANTA 2: Hotel Kyriad Marseille Palais Des Congres – Pret camera dubla/twin (2 adulti): 114€/3 nopti ⇒ Pret de persoana: 57€
PRET DE PERSOANA (include zbor dus-intors + 3 nopti de cazare)
  • 73€ (zbor + cazare 1)
  • 77€ (zbor + cazare 2)
HARTA CAZARE 1
HARTA CAZARE 2

Alte zboruri spre Marsilia

Din Bucuresti:

Zbor Bucuresti - Marsilia: 20€/pers.

21 – 25 ianuarie 2018Zbor Bucuresti - Marsilia: 20€/pers.

25 – 28 ianuarie 2018 

Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau alte variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.

Cauta alte oferte de zboruri si cazare:

Cum poți rezerva?

Propunerea de mai sus este o vacanță pe cont propriu (DIY), așadar vei putea face toate rezervările de care ai nevoie cu ajutorul butoanelor albastre din articol. Valabilitatea prețurilor a fost verificată de noi la momentul publicării articolului, iar pentru ilustrarea acestor tarife găsești mai sus unul sau mai multe screen shot-uri. Ia in considerare faptul că aceste prețuri se pot modifica oricând și independent de noi. Înainte de a rezerva poți citi multe informații despre acest tip de vacanțe în pagina "Cum funcționează?" din site.
Spune şi prietenilor tăi despre asta:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *