Vacanta in Fuerteventura: 243€/pers. (zbor + 6 nopti de cazare)

Fuerteventura

Insulele Canare sunt locul perfect in care sa te refugiezi pentru o portie de soare in plin sezon de iarna europeana. Astazi iti propunem o vacanta in Fuerteventura pentru care vei plati pe zboruri cu garantie de conexiune inclusa prin kiwi.com si cazare cu punctaj bun pe Booking numai 243€ de persoana.

 

Scaldata de apele Oceanului Atlantic, la 97 km de Africa, Fuerteventura este un adevarat paradis pentru orice iubitor al plajelor. Jandia, Corralejo, Morro Jable sau Playa de Cofete sunt doar cateva dintre locurile unde merita sa ajungi in aceasta vacanta. Pentru a putea explora intreaga insula cel mai simplu este sa inchiriezi o masina pe durata vacantei. In acest link gasesti o lista cu ofertele disponibile.

 

Mai multe informatii despre vreme poti citi aici.

 

Aceasta oferta la biletele de avion si cazare este limitata, motiv pentru care iti recomandam sa-ti faci din timp rezervarile. Poti verifica in orice moment daca preturile mai sunt valabile cu ajutorul butoanelor albastre din articol, fiind o vacanta pe cont propriu. Poti citi aici mai multe informatii. De asemenea, ai in articol si alte zboruri la preturi mici din Bucuresti pe baza carora iti poti organiza o vacanta aici si pentru alte date de calatorie.

 

VACANTA FUERTEVENTURA: 243€/persoana
19 – 25 ianuarie 2019, zboruri din Bucuresti
ZBORCAZARE

z1811

VARIANTA 1

c1811

VARIANTA 2

c1811a

Informatii despre aceasta vacanta:

ZBOR
  • 129€/persoana, dus-intors, garantie de conexiune inclusa pentru rezervarile efectuate prin kiwi.com
  • Zboruri operate de Ryanair si Jet2, via Londra Stansted, bagaj de mana mic
CAZARE
  • VARIANTA 1: Viviendas XXIII – Pret camera dubla/twin (2 adulti): 228€/6 nopti ⇒ Pret de persoana: 114€
  • VARIANTA 2: Apartamento Atlántico 1 – Pret camera dubla/twin (2 adulti): 308€/6 nopti ⇒ Pret de persoana: 154€
PRET DE PERSOANA (include zbor dus-intors + 6 nopti de cazare)
  • 243€ (zbor + cazare 1)
  • 283€ (zbor + cazare 2)
HARTA CAZARE 1
HARTA CAZARE 2

Alte zboruri spre Fuerteventura

Din Bucuresti:

Zbor Bucuresti - Fuerteventura: 151€/pers.

20 – 28 ianuarie 2019Zbor Bucuresti - Fuerteventura: 129€/pers.

23 – 30 ianuarie 2019Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau alte variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.

Cauta alte oferte de zboruri si cazare:

Cum poți rezerva?

Propunerea de mai sus este o vacanță pe cont propriu (DIY), așadar vei putea face toate rezervările de care ai nevoie cu ajutorul butoanelor albastre din articol. Valabilitatea prețurilor a fost verificată de noi la momentul publicării articolului, iar pentru ilustrarea acestor tarife găsești mai sus unul sau mai multe screen shot-uri. Ia in considerare faptul că aceste prețuri se pot modifica oricând și independent de noi. Înainte de a rezerva poți citi multe informații despre acest tip de vacanțe în pagina "Cum funcționează?" din site.
Spune şi prietenilor tăi despre asta:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *