Mallorca in august: 365€/pers. (zbor direct + 7 nopti de cazare cu mic dejun)

Mallorca

In plina vara te vei putea bucura de o vacanta in Mallorca la un tarif deosebit de convenabil: zbor direct dus-intors cu Blue Air si 7 nopti de cazare cu mic dejun inclus la numai 365€ de persoana. La prima optiune de cazare poti selecta pe site-ul de rezervare si o varianta cu all inclusive, caz in care tariful vacantei va fi de asemenea foarte accesibil, respectiv 446€ de persoana pentru zbor direct si 7 nopti de cazare all inclusive. Tu decizi care varianta este mai potrivita pentru tine, fiind o vacanta pe cont propriu.

 

Inchiriaza o masina si exploreaza intreaga insula. Tarife incepand de la 127€.

 

Aceasta oferta la biletele de avion si cazare este limitata, motiv pentru care iti recomandam sa-ti faci din timp rezervarile. Poti verifica in orice moment daca preturile mai sunt valabile cu ajutorul butoanelor albastre din articol, fiind o vacanta pe cont propriu. Poti citi aici mai multe informatii. De asemenea, ai in articol si alte zboruri la preturi mici din Bucuresti si Cluj pe baza carora iti poti organiza o vacanta aici si pentru alte date de calatorie.

 

VACANTA MALLORCA: 364€/persoana
5 – 12 august 2019, zbor cu Blue Air din Bucuresti
ZBORCAZARE

z2-1811

VARIANTA 1

c2-1811

VARIANTA 2

c2a-1811

Informatii despre aceasta vacanta:

ZBOR
  • 182€/persoana, dus-intors
  • Zbor direct, operat de Blue Air, bagaj de mana
CAZARE
  • VARIANTA 1: Hostal Montesol – Pret camera dubla/twin (2 adulti): 366€/7 nopti ⇒ Pret de persoana: 183€, mic dejun inclus. La aceasta optiune de cazare poti alege si varianta cu all inclusive, caz in care: pret camera dubla/twin (2 adulti): 527€/7 nopti ⇒ Pret de persoana: 264€, all inclusive. 
  • VARIANTA 2: Hostal Alfonso – Pret camera dubla/twin (2 adulti): 590€/7 nopti ⇒ Pret de persoana: 295€
PRET DE PERSOANA (include zbor dus-intors + 7 nopti de cazare + mic dejun)
  • 365€ (zbor + cazare 1 + mic dejun) sau 446€(zbor + cazare 1 + all inclusive)
  • 477€ (zbor + cazare 2 + mic dejun)
HARTA CAZARE 1
HARTA CAZARE 2

Alte zboruri spre Mallorca

Din Bucuresti:

Zbor Bucuresti - Mallorca: 191€/pers.

22 – 29 iulie 2019Zbor Bucuresti - Mallorca: 182€/pers.

29 iulie – 5 august 2019Din Cluj:

Zbor Cluj - Mallorca: 186€/pers.

8 – 15 iunie 2019Zbor Cluj - Mallorca: 226€/pers.

22 – 29 iunie 2019Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau alte variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.

Cauta alte oferte de zboruri si cazare:

Cum poți rezerva?

Propunerea de mai sus este o vacanță pe cont propriu (DIY), așadar vei putea face toate rezervările de care ai nevoie cu ajutorul butoanelor albastre din articol. Valabilitatea prețurilor a fost verificată de noi la momentul publicării articolului, iar pentru ilustrarea acestor tarife găsești mai sus unul sau mai multe screen shot-uri. Ia in considerare faptul că aceste prețuri se pot modifica oricând și independent de noi. Înainte de a rezerva poți citi multe informații despre acest tip de vacanțe în pagina "Cum funcționează?" din site.
Spune şi prietenilor tăi despre asta:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *