Vacanta in Tenerife: 230€/pers. (zbor + 7 nopti de cazare)

Tenerife

Cu o clima calda indiferent de luna din calendar, Tenerife este o alegere excelenta pentru cei care sunt in cautarea unei vacante insorite pe timp de iarna. Insula se mandreste cu o multime de locuri de vizitat si activitati de facut, de la parcuri tematice pentru care se merita sa aloci o zi intreaga din vacanta, la forme de relief extrem de diversificate: vulcani, plaje cu nisip negru sau stanci abrupte ce se prabusesc parca in ocean.

 

Vacanta propusa este destinata unui grup de 4 persoane, caz in care vei plati pe zbor direct si 7 nopti de cazare numai 230€ de persoana. Cazarea propusa este un apartament cu 3 dormitoare localizat excelent (in partea de vest a insulei), in statiunea Puerto de Santiago. La doar 250 metri de cazare ai una dintre cele mai renumite si mai frumoase plaje de pe insula, Playa de la Arena, o plaja cu nisip negru. Din Puerto de Santiago poti ajunge rapid si la Los Gigantes, Masca, Garachico sau Punta Teno.

 

In cazul in care preferi o vacanta de 2 persoane, gasesti in articol o optiune localizata in Puerto de la Cruz, dar in acest caz pretul vacantei va fi ceva mai mare, respectiv 283€ de persoana pentru zbor si 7 nopti de cazare. Poti opta si pentru apartamentul din Puerto de Santiago, insa pretul este acelasi ca si pentru 4 persoane, respectiv 210€/apartament/7 nopti de cazare.

 

Inainte de a porni la drum, iti recomandam sa arunci o privire si peste articolele noastre despre Tenerife, fiind o destinatie pe care am vizitat-o pana acum de doua ori:

 

Daca vrei sa descoperi intreaga insula, cel mai simplu este sa inchiriezi o masina. Poti vedea aici ofertele disponibile.

 

Aceasta oferta la biletele de avion si cazare este limitata, motiv pentru care iti recomandam sa-ti faci din timp rezervarile. Poti verifica in orice moment daca preturile mai sunt valabile cu ajutorul butoanelor albastre din articol, fiind o vacanta pe cont propriu. Poti citi aici mai multe informatii. De asemenea, ai in articol si alte zboruri la preturi mici din Bucuresti pe baza carora iti poti organiza o vacanta aici si pentru alte date de calatorie.

 

VACANTA TENERIFE: 230€/persoana
11 – 18 ianuarie 2019, zbor cu Wizz Air din Bucuresti
ZBORCAZARE

z1-1811

VARIANTA 1

c1a-1811

VARIANTA 2

c1b-1811

Informatii despre aceasta vacanta:

ZBOR
  • 177€/persoana, dus-intors
  • Zbor direct, operat de Wizz Air, bagaj de mana mic
CAZARE
  • VARIANTA 1: Arena Sol – Pret camera dubla/twin (4 adulti): 210€/7 nopti ⇒ Pret de persoana: 53€
  • VARIANTA 2: Hotel Don Cándido – Pret camera dubla/twin (2 adulti): 211€/7 nopti ⇒ Pret de persoana: 106€
PRET DE PERSOANA (include zbor dus-intors + 7 nopti de cazare)
  • Pentru o vacanta de 4 persoane: 230€ (zbor + cazare)
  • Pentru o vacanta de 2 persoane: 283€ (zbor + cazare 2)
HARTA CAZARE 1
HARTA CAZARE 2

Alte zboruri spre Tenerife

Din Bucuresti:

Zbor Bucuresti - Tenerife: 196€/pers.

30 noiembrie – 7 decembrie 2018Zbor Bucuresti - Tenerife: 201€/pers.

7 – 14 decembrie 2018Zbor Bucuresti - Tenerife: 191€/pers.

14 – 24 decembrie 2018Zbor Bucuresti - Tenerife: 201€/pers.

1 – 8 februarie 2019Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau alte variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.

Cauta alte oferte de zboruri si cazare:

Cum poți rezerva?

Propunerea de mai sus este o vacanță pe cont propriu (DIY), așadar vei putea face toate rezervările de care ai nevoie cu ajutorul butoanelor albastre din articol. Valabilitatea prețurilor a fost verificată de noi la momentul publicării articolului, iar pentru ilustrarea acestor tarife găsești mai sus unul sau mai multe screen shot-uri. Ia in considerare faptul că aceste prețuri se pot modifica oricând și independent de noi. Înainte de a rezerva poți citi multe informații despre acest tip de vacanțe în pagina "Cum funcționează?" din site.
Spune şi prietenilor tăi despre asta:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *