City break in Atena: 59€/pers. (zbor + 3 nopti de cazare)

Atena

Cu o istorie de mii de ani in care si-a pus amprenta asupra civilizatiei lumii,  Atena are astazi  cate ceva de oferit fiecarui turist al sau: situri arheologice unice, muzee impresionante si nu in ultimul rand, experiente culinare  pline de savoare. Daca inca nu ai ajuns aici, noi iti recomandam cu caldura o vizita in aceasta frumoasa capitala.

 

Pe langa celelalte obiective turistice renumite, in aceasta vacanta trebuie sa faci o vizita si in superbul cartier Plaka, cunoscut drept “Cartierul Zeilor”, un loc in care poti aprofunda cultura greaca autentica.

 

In continuare gasesti o propunere de calatorie pentru care vei plati pe zbor si 3 nopti de cazare numai 59€ de persoana. Daca preferi sa ai si mic dejun inclus, poti alege a doua varianta de cazare din articol, caz in care tariful city break-ului va fi de 62€ de persoana.

 

Aceasta oferta la biletele de avion si cazare este limitata, motiv pentru care iti recomandam sa-ti faci din timp rezervarile. Poti verifica in orice moment daca preturile mai sunt valabile cu ajutorul butoanelor albastre din articol, fiind o vacanta pe cont propriu. Poti citi aici mai multe informatii. De asemenea, ai in articol si alte zboruri la preturi mici din Bucuresti pe baza carora iti poti organiza o vacanta aici si pentru alte date de calatorie.

 

CITY BREAK ATENA: 59€/persoana
28 – 31 ianuarie 2019, zbor cu Ryanair din Bucuresti
ZBORCAZARE

z2-2411

VARIANTA 1

c2-2411

VARIANTA 2

c2-2411a

Informatii despre aceasta vacanta:

ZBOR
  • 20€/persoana, dus-intors
  • Zbor direct, operat de Ryanair, bagaj de mana mic
CAZARE
  • VARIANTA 1: Semeli Hotel – Pret camera dubla/twin (2 adulti): 77€/3 nopti ⇒ Pret de persoana: 39€
  • VARIANTA 2: Pergamos – Pret camera dubla/twin (2 adulti): 83€/3 nopti ⇒ Pret de persoana: 42€, mic dejun inclus
PRET DE PERSOANA (include zbor dus-intors + 3 nopti de cazare)
  • 59€ (zbor + cazare 1)
  • 62€ (zbor + cazare 2 + mic dejun)
HARTA CAZARE 1
HARTA CAZARE 2

Alte zboruri spre Atena

Din Bucuresti:

Zbor Bucuresti - Atena: 20€/pers.

25 – 29 ianuarie 2019Zbor Bucuresti - Atena: 20€/pers.

29 – 31 ianuarie 2019Zbor Bucuresti - Atena: 41€/pers.

5 – 7 martie 2019Zbor Bucuresti - Atena: 46€/pers.

17 – 20 aprilie 2019Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau alte variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.

Cauta alte oferte de zboruri si cazare:

Cum poți rezerva?

Propunerea de mai sus este o vacanță pe cont propriu (DIY), așadar vei putea face toate rezervările de care ai nevoie cu ajutorul butoanelor albastre din articol. Valabilitatea prețurilor a fost verificată de noi la momentul publicării articolului, iar pentru ilustrarea acestor tarife găsești mai sus unul sau mai multe screen shot-uri. Ia in considerare faptul că aceste prețuri se pot modifica oricând și independent de noi. Înainte de a rezerva poți citi multe informații despre acest tip de vacanțe în pagina "Cum funcționează?" din site.
Spune şi prietenilor tăi despre asta:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *