Zboruri Lufthansa spre Gran Canaria de la 160€ dus-intors

Gran Canaria

Cu una dintre cele mai prietenoase clime din Europa, plaje la ocean, valuri pentru surf, terenuri de golf si dune de nisip, Gran Canaria promite sa ii incante chiar si pe cei mai pretentiosi turisti. Scaldata de apele Atlanticului, nu foarte departe de tarmul african, insula atrage anual peste 4 milioane de turisti. Asadar daca esti in cautarea unei destinatii insorite pe durata iernii, trebuie sa stii ca la Lufthansa gasesti bilete de avion spre Gran Canaria cu tarife ce incep de la 160€ de persoana, dus-intors. Zborurile sunt via Munchen, iar in acest pret ai inclus un bagaj de mana de 8 kg.

 

Aceasta oferta la biletele de avion, motiv pentru care iti recomandam sa-ti faci din timp rezervarile. Poti verifica in orice moment daca preturile mai sunt valabile cu ajutorul butoanelor albastre din articol. Poti citi aici mai multe informatii. 

 

ZBORURI GRAN CANARIA: de la160€/persoana
Ianuarie si martie 2019, zboruri cu Lufthansa din Bucuresti
ZBOR

z2-3011a

 

Date de calatorie la preturi mici:

Din Bucuresti:

Zbor Bucuresti - Gran Canaria: 160€/pers.

20 – 26 ianuarie 2019Zbor Bucuresti - Gran Canaria: 170€/pers.

27 ianuarie – 3 februarie 2019Zbor Bucuresti - Gran Canaria: 195€/pers.

10 – 16 martie 2019Zbor Bucuresti - Gran Canaria: 180€/pers.

10 – 17 martie 2019Zbor Bucuresti - Gran Canaria: 180€/pers.

17 – 24 martie 2019Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau alte variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.

Cauta alte oferte de zboruri si cazare:

Cum poți rezerva?

Propunerea de mai sus este o vacanță pe cont propriu (DIY), așadar vei putea face toate rezervările de care ai nevoie cu ajutorul butoanelor albastre din articol. Valabilitatea prețurilor a fost verificată de noi la momentul publicării articolului, iar pentru ilustrarea acestor tarife găsești mai sus unul sau mai multe screen shot-uri. Ia in considerare faptul că aceste prețuri se pot modifica oricând și independent de noi. Înainte de a rezerva poți citi multe informații despre acest tip de vacanțe în pagina "Cum funcționează?" din site.
Spune şi prietenilor tăi despre asta:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *