Vacanta in Malta: 81€/pers. (zbor + 4 nopti de cazare)

Malta

Localizată nu foarte departe de coasta africană, această micuţă insulă este un loc în care poţi păşi pe urmele Cavalerilor Ioaniţi. Da, ai ghicit! Malta nu este doar despre plaje şi concedii la mare ci şi despre istorie, cultură şi arhitectură, ceea ce o face o destinaţie potrivită şi pentru city break-uri. Valletta, Mdina sau Victoria te vor convinge.

 

In aceasta propunere de calatorie pentru zbor direct si 4 nopti de cazare la hotel cu punctaj bun pe Booking vei plati numai 81€ de persoana.

 

Daca te-ai hotarat sa pui si tu aceasta tarisoara pe lista destinatiilor de vacanta, inainte de a porni la drum poti arunca o privire si la articolul nostru: 5 sfaturi practice pentru o vacanta in Malta, iar atunci cand vei avea timp de o lectura mai lunga, poti citi si: Calatorind prin Malta: ce poti vizita daca iti faci vacanta aici.

 

Aceasta oferta la biletele de avion si cazare este limitata, motiv pentru care iti recomandam sa-ti faci din timp rezervarile. Poti verifica in orice moment daca preturile mai sunt valabile cu ajutorul butoanelor albastre din articol, fiind o vacanta pe cont propriu. Poti citi aici mai multe informatii. De asemenea, ai in articol si alte zboruri la preturi mici din Bucuresti si Cluj pe baza carora iti poti organiza o vacanta aici si pentru alte date de calatorie.

 

VACANTA MALTA: 81€/persoana
21 – 25 ianuarie 2019, zbor cu Wizz Air din Bucuresti
ZBORCAZARE

z2412

VARIANTA 1

c2412

VARIANTA 2

c2412a

Informatii despre aceasta vacanta:

ZBOR
  • 49€/persoana, dus-intors
  • Zbor direct, operat de Wizz Air, bagaj de mana mic
CAZARE
  • VARIANTA 1: Relax Inn Hotel – Pret camera dubla/twin (2 adulti): 64€/4 nopti ⇒ Pret de persoana: 32€
  • VARIANTA 2: Mavina Hotel & Apartments – Pret camera dubla/twin (2 adulti): 110€/4 nopti ⇒ Pret de persoana: 55€
PRET DE PERSOANA (include zbor dus-intors + 4 nopti de cazare)
  • 81€ (zbor + cazare 1)
  • 104€ (zbor + cazare 2)
HARTA CAZARE 1
HARTA CAZARE 2

Alte zboruri spre Malta

Din Bucuresti:

Zbor Bucuresti - Malta: 49€/pers.

21 – 28 ianuarie 2019Zbor Bucuresti - Malta: 52€/pers.

25 – 28 ianuarie 2019Zbor Bucuresti - Malta: 53€/pers.

25 ianuarie – 1 februarie 2019Zbor Bucuresti - Malta: 54€/pers.

4 – 11 februarie 2019Din Cluj:

Zbor Cluj - Malta: 26€/pers.

13 – 20 ianuarie 2019Zbor Cluj - Malta: 26€/pers.

27 ianuarie – 3 februarie 2019Zbor Cluj - Malta: 26€/pers.

10 – 17 februarie 2019Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau alte variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.

Cauta alte oferte de zboruri si cazare:

Cum poți rezerva?

Propunerea de mai sus este o vacanță pe cont propriu (DIY), așadar vei putea face toate rezervările de care ai nevoie cu ajutorul butoanelor albastre din articol. Valabilitatea prețurilor a fost verificată de noi la momentul publicării articolului, iar pentru ilustrarea acestor tarife găsești mai sus unul sau mai multe screen shot-uri. Ia in considerare faptul că aceste prețuri se pot modifica oricând și independent de noi. Înainte de a rezerva poți citi multe informații despre acest tip de vacanțe în pagina "Cum funcționează?" din site.
Spune şi prietenilor tăi despre asta:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *