1 mai în Tenerife: 271€/persoană (zbor + cazare 7 nopţi)

tenerife

Cu toţii ne dorim să mergem undeva de 1 mai… dar cum ar fi să ajungi în una dintre cele mai frumoase insule ale Oceanului Atlantic? Cum ar fi să vizitezi Tenerife, un paradis al florei şi al faunei, locul unde celebrul biolog Charles Darwin şi-a dorit mereu să ajungă şi de care s-a îndrăgostit iremediabil? 🙂

Noi îţi propunem azi o ofertă foarte bună, cu plecare din Bucureşti, de 1 mai.

  • Perioada călătoriei: 1 – 8 mai 2017
  • Zbor: direct, cu Wizz Air, din Bucureşti
  • Cazare: Apartamentos Monasterio de San Antonio

ZBOR:

Pentru 2 persoane, dus-întors din Bucureşti, vei plăti 345,20€. Prin urmare, preţul de persoană dus-întors Bucureşti-Tenerife este 172,6€. Pentru rezervări, accesează site-ul Wizz Air.

wizz

CAZARE:

Apartamentos Monasterio de San Antonio – preţul pentru un apartament cu 1 dormitor timp de o săptămână este 196€ (98€/persoană). Pentru rezervări, accesează site-ul Booking.com

apartament

Pentru alte opţiuni de cazare, poţi accesa site-ul Momondo.

Prin urmare, pentru zbor şi cazare 7 nopţi în Tenerife în perioada 1-8 mai 2017, vei plăti 271€/persoană.

Noi îţi urăm spor la rezervat şi vacanţă frumoasă! 🙂


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.
Spune şi prietenilor tăi despre asta:

2 thoughts on “1 mai în Tenerife: 271€/persoană (zbor + cazare 7 nopţi)

    1. Buna,

      Oferta postata de noi este o vacanta DIY (do-it-yourself), ceea ce inseamna tu iti cumperi biletul de avion si hotelul. Practic tu iti organizezi vacanta, asa cum iti place si cand iti place, esti propriul tau agent de turism. 🙂 Tu iti cunosti bugetul si ceea ce iti doresti. In articolul postat de noi gasesti link-urile necesare pentru efectuarea rezervarii biletului de avion si a hotelului. Pentru mai multe informatii despre vacantele DIY, acceseaza rubrica “Despre vacantele DIY” disponibila pe site-ul nostru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *