Alege Dubai în 2017: 248€/pers. (zbor din Cluj + hotel 7 nopţi)

dubai

Nouă ni se pare că vara a trecut prea repede. Aşa că deja ne e gândul la anul următor. Am găsit pentru tine o ofertă de nerefuzat în una dintre cele mai dezvoltate metropole ale lumii, incredibilul Dubai. Noi credem că merită să ajungi aici măcar o dată în viaţă. Fie că ai mai fost, fie că e pentru prima dată, noi ne dorim să te inspirăm şi să ai parte de o vacanţă aşa cum ţi-o doreşti.

  • Perioada călătoriei: 3 – 10 iunie 2017
  • Zbor: cu Wizz Air, plecare din Cluj-Napoca
  • Cazare: Al Jawhara Gardens Hotel, 4 stele

ZBOR:

Noi am găsit un preţ foarte bun la Wizz Air în perioada selectată. Pentru 2 persoane, dus-întors la Dubai din Cluj-Napoca, vei plăti numai 258,66€. Aceasta înseamnă că zborul te costă 129,33€/persoană, dus-întors. Pentru aşa o cursă lungă şi aşa o destinaţie, noi credem că nu e rău deloc…

zbor-clj-dwc

Pentru rezervări, accesează site-ul Wizz Air, însă te sfătuim să te grăbeşti, pentru că biletele ieftine se dau repede.

CAZARE:

Am găsit un preţ bun la un hotel de 4 stele, Al Jawhara Gardens Hotel, cotat de Booking.com la 7,8/10, aflat în apropierea mijloacelor de transport în comun, dar şi într-o zonă ideală de shopping. Te costă 237,16€/cameră/7 nopţi. Ceea ce înseamnă 118,58€/persoană/7 nopţi.

hotel

Pentru rezervări, poţi intra aici.

Sau dacă vrei un alt hotel sau într-o altă zonă, poţi intra pe site-ul Momondo şi să alegi ceea ce îţi doreşti.

Prin urmare, preţul de persoană pentru zbor şi cazare 7 nopţi în Dubai în perioada selectată este de 248€, o ofertă tocmai bună pentru plimbăreţi! 🙂


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.
Ți-a plăcut acest articol? Spune și prietenilor tăi despre el:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *