City-break ieftin la Berlin: 64€/persoană (zbor + hotel 3 nopţi)

city-break ieftin la berlin

Avem azi pentru tine un pont pentru un city-break ieftin la Berlin, toamna aceasta. Îţi prezentăm în continuare detaliile călătoriei:

  • Perioada: 6-9 noiembrie
  • Zboruri: cu Ryanair, plecare din Timişoara
  • Cazare: Hotel Ivbergs Berlin Messe, 3 stele

ZBORURI:

Ryanair are în această perioadă oferte imbatabile cu plecare din România. Spre exemplu, pentru acest city-break, noi am găsit bilete de avion dus-întors cu 19,98€ pentru 2 persoane (9,99€/persoană). Pentru rezervări, accesează site-ul Ryanair.

ryr

CAZARE:

Hotelul Ivbergs Berlin Messe oferă condiţii excelente clienţilor săi, având pe Booking.com calificativul “Foarte bine” (nota 8 din 10), în timp ce renumitul site Tripadvisor acordă acestui hotel 4 stele din 5. Un plus deosebit este dat de faptul că acest hotel se află la numai 250 m de staţia de metrou, ceea ce îl face să fie un punct excelent pentru vizitarea frumoasei capitale a Germaniei.

În perioada selectată de noi, pentru 3 nopţi de cazare la acest hotel, vei plăti numai 108€/cameră. Prin urmare, cazarea te costă 54€/persoană.

ivbergs

Dacă îţi doreşti să ai şi un mic dejun, pentru că diferenţa de preţ e mică, hotelul te va costa în total 123€.

ivbergs-cu-md

Îţi poţi personaliza cazarea aşa cum îţi doreşti. Pentru rezervări sau alte opţiuni disponibile, accesează site-ul AMOMA.com.

De asemenea, dacă îţi doreşti să alegi un alt hotel, poţi consulta site-ul Momondo.ro, acolo unde găseşti o listă completă cu hotelurile disponibile.

Noi îţi dorim spor la rezervat şi călătorie frumoasă!


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.
Spune şi prietenilor tăi despre asta:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *