Vara 2017: Cipru – 162€/pers. (zbor din Cluj + hotel 7 nopţi)

cipru

Dacă iubeşti vara, atunci Cipru este alegerea perfectă pentru tine. Deja de la sfârşit de mai aici e atât de cald precum în România prin iulie-august. 😀 Şi pentru că timpul trece repede, îţi prezentăm un pont de vacanţă, pentru vara viitoare, în această frumoasă insulă…

  • Perioada călătoriei: 4 – 11 iunie 2017
  • Zbor: direct, din Cluj-Napoca, cu Blue Air
  • Cazare: Mandalena Hotel Apartments sau Princess Beach Hotel

ZBOR:

Ne-am bucurat extrem de mult la aflarea veştii că Blue Air introduce din anul 2017 zboruri directe între Cluj şi Larnaca. Cipru este o insulă atât de frumoasă! Şi ne-am bucurat şi mai tare când am văzut ce preţuri bune au biletele de avion… Spre exemplu, în perioada 4 – 11 iunie 2017, plăteşti numai 99,96€ pentru 2 persoane, zbor dus-întors, Cluj-Larnaca! 🙂 Prin urmare, de persoană, zborul te costă 49,98€, dus-întors. Pentru rezervarea biletului de avion, accesează site-ul Blue Air, dând click aici.

zbor

CAZARE:

Mandalena Hotel Apartments – 3 stele, localizat în staţiunea Protaras. Preţurile încep de la 224€/cameră. Dacă doreşti să beneficiezi şi de mic dejun, preţul pentru o săptămână este 308€/cameră sau 427€/cameră cu demipensiune. Prin urmare, pentru o persoană, preţul începe de la 112€/cameră/7 nopţi.

hotel-fara-md hotel-cu-md hotel-cu-hb


Pentru rezervarea acestui hotel, click aici.

Sau dacă îţi doreşti să stai la 4 stele, poţi alege hotelul Princess Beach, localizat în Larnaca. Preţul este 532€/cameră (266€/persoană) cu mic dejun inclus.

princess-4-stele

Pentru rezervarea hotelului Princess Beach, click aici.

Dacă îţi doreşti să studiezi oferta completă de hoteluri disponibile, noi îţi recomandăm site-ul Momondo, unde găseşti preţuri super bune. Pentru aceasta, dă click aici: Momondo.ro

Prin urmare, pentru o săptămână în Cipru, preţul la zbor şi cazare 7 nopţi începe de la 162€/persoană.

Spor la rezervat şi vacanţă frumoasă! 🙂


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.
Ți-a plăcut acest articol? Spune și prietenilor tăi despre el:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *